Újabb rangadót rendeznek a Premier League-ben, a vesztett pontok tekintetében listavezető Manchester City a jelenlegi negyedik helyezett Arsenal otthonába látogat.

Az ágyúsok a múlt héten egy hatalmas pofonba szaladtak bele, lévén 6-0 arányban kaptak a Stamford Bridgen a Cheslea együttesétől, ezzel tovább redukálva bajnoki reményeiket.

Mindkét csapat pályára lépett a hét közben, az észak-londoniak a Swansea csapatát fogadták, míg a City a United otthonába látogatott. Előbbi mérkőzés döntetlennel, utóbbi pedig vendég sikerrel végződött.

Az Arsenal-nál nem sok változás jegyezhető fel maródiak terén; Wilshere, Ramsey, Özil és Koscielny továbbra is sérült, közülök a walesi középpályás térhet vissza leghamarabb.

A kezdőtizenegy: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud

Kispad: Fabianski, Bellerin, Jenkinson, Gnabry, Kallstrom, Oxlade-Chamberlain, Sanogo

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (66)

10 éve
Törölt felhasználó
hát jah ez a zsirúú,komolyan menjen inkább pornózni :D
10 éve
Törölt felhasználó
Én még mindig azt mondom, hogy muszáj egy nagyon kreatív mozgékony csatárt találni mert Giroud nagyon pontatlan és BALFASZ! A másik az a sérülések !+% Ezzel kell foglalkozni, mert szerintem valaki tudatosan választ olyan edzéstervet, hogy szar legyen a csapatnak!
10 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi leszek,hogy nyáron fog-e érkezni valaki a BL selejtezők előtt...
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem kell sok vezéregyéniség egy csapatba, a csapategység fontosabb. Fejben dőlnek el a dolgok. Úgy kell kimenni a pályára, mint ahogy Henryék mentek ki a 2003/2004-es szezonban. Minden meccset meg akartak nyerni, mert elhitték, hogy képesek rá. Ezt maga Henry mondta a filmjében.
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a mostani csapatban nincs annyi kreativitás hogy a 60. percben át tudjon állni egy teljesen más rendszerre.Ezért inkább ki kellene próbálni szerintem teljes meccseket játszani igazi szélsőkkel.És Ox mindenképp kezdő legyen.Szerintem Ő lehet a jövő.

Szólj hozzá