Arsene Wenger nem tudott pozitív hírekkel szolgálni sérült játékosainak állapotáról, így a következő hetekben nem lesz komolyabb visszatérő az Arsenal keretébe.

Öröm az ürömben, hogy a Swansea elleni találkozón nem sérült meg senki, így legalább az a 18 fő elérhető, amely a hét közben is hadra fogható volt.

Az első visszatérő Nacho Monreal lehet, a spanyol balbekk a következő napokban kezdheti el a futóedzéseket, onnantól kezdve körülbelül két-három hétre lesz szüksége az erőnléte teljes visszanyeréséig.

Demoralizáló az egész csapat számára, hogy Aaron Ramsey továbbra sem bevethető, a 23 éves középpályás Wenger szerint jó ütemben halad a felépülésével, de óvatosnak kell lenniük, így néhány hétig még nem lesz bevethető a walesi.

A többi sérült állapotáról nem érkezett információ, meg nem erősített források szerint Özil és Wilshere április vége körül térhet vissza a pályára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

10 éve
Törölt felhasználó
hunzol
Szerintem nem csak az orvosi stáb szar... hanem az edzés is. Másnak nem tudom betudni, hogy miért papírok a játékosok és amikor sérülnek akkor hosszú időre.. valami nagyon nem jó. Nyáron ne csak igazoljunk. Cseréljük ki az orvosi-edzői stábot is és frissítsünk itt is. És am én még 1-2 játékosfigyelőt is hoznék:) Pl a Portótl. Minden évben minőségi, klasszis futbalistákat tudnak igazolni nem horribilis áron. Mi ilyeneneket miért nem tudunk?
10 éve
Törölt felhasználó
Ismét leirom, még akkor is, ha nekem ugranak a kedves fórumozók. Az orvosi stáb szar!!!!! Évek óta elfogy a csapat márciusra. Egyetlen más csapatra sem jellemző ez. A többi nagy csapat sem játszik többet mint mi, és maximum 2-3 játékossal van több a padláson...
10 éve
Ramseynek január végén, amikor lesérült 4 hét kihagyást jósoltak. Erre március vége van, de még mindig néhány hétig nem elérhető. Egyébként csak úgy zárójelbe mondom, hogy jól halad a rehabilitációval... :D Ez már inkább vicces, mint siralmas.
10 éve
Törölt felhasználó
Aron21:Fortuna nevű ribancának köszönhetjük ezzen én szakadtam
:D :D :D :D :D :D :D :D
10 éve
Aron21: vannak szavak, amelyek a következők:

SÍP SÍP SÍP HOSSZÚ SÍP SÍP SÍP MEGINT HOSSZÚ SÍP SÍP SÍP RÖVID SÍP + FUCK!

:D

Szólj hozzá