Arséne Wenger úgy gondolja, hogy csapata teljesítményét az egész szezon alatt elvégzett munka alapján kell értekelni, nem pedig kiragadott meccsek alapján.

Az Arsenal súlyos vereségbe futott bele a bajnoki címért folyó küzdelem egyik fontos meccsén, miután a Chelsea végül 6-0-ra győzte le az Ágyúsokat, jóllehet, Wenger csapatának a mérkőzés javarészén emberhátrányban kellett játszania.

A francia menedzser szerint a Stamford Bridge-n baleset történt, s a csapat helyre tudja hozni a súlyos vereség okozta károkat.

"Attól még, hogy egy baleset megtörténik, még nem biztos, hogy az ember rossz sofőr." - mondta az Arsenal hivatalos weboldalának adott interjújában a francia menedzser.

"A mi esetünkben azt jelenti, hogy már 40 meccset lejátszottunk a szezonban, s nem a múlt szombati, kiragadott mérkőzés tükrözi a csapat valós teljesítményét. 62 pontunk van, ezeket az egységeket kemény munka árán szereztük meg. Továbbra is koncentrálnunk kell, s vissza kell térnünk a minőséghez. Vissza kell mennünk az alapokhoz." 

"Azt is alaposan ki kell elemezünk, hogyan játszottunk emberhátrányban. Tudnunk kellett, hogy a Chelsea támadójátéka különösen jó a kontrák terén."

"Meg kell néznünk az egész dolog perspektíváját. Két erős eredményt értünk el a Bayern München ellen, majd a Tottenham otthonában. Az embernek muszáj azt gondolnia, hogy a Chelsea ellen baleset történt."

"Hogyan foglalkozunk egy ilyen balesettel? Ki kell javítani a hibákat és a baleset okozta károkat. A rosszabb eredményekre adott reakcióink eddig mindig pozitívak voltak, és magabiztos vagyok, hogy ez kedden is így lesz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
Törölt felhasználó
Megint ismert a duma... az eredmények jönnének már...
10 éve
Törölt felhasználó
most jön a szokásos 0-0. (MCity és Pool után is ez volt)
10 éve
Hát nem biztos, hogy a 15. ellen kéne megmutatni egy 2-0val hogy ki a fasza gyerek:D

Az blama lenne ha kikapnánk vagy még rosszabb, egy döntetlen jönne ma össze.

Én drukkolok a csapatnak végkimerülésig....de tól sok a fosfasírt mostanság.

Kötelezném az öreget nyáron 100 milla elköltésére....csak akkor írnék alá vele újabb szerződést. Mert akkor tényleg a szarjon süncsaládot esete lesz ha marad és van is zsé ráadásul elmegy vagy 4 gamer nyáron az biztos....ingyé mert akkora lúzerek vagyunk hogy így engedünk el gamert.....és a hiányzók helyére u21ből jönnek majd a fasza ígéretek meg egy 18 millás csatár vhonnan az alvégről.

Nem vagyok ellene a fiatalok beépítésének de amit mi csinálunk az röhej (keződben 5-6 ígéret?????, padra kettő oszt csá a többi meg vérprofi sikerorientál gamer lenne, aki nem feltétlen a klubbért van hanem a győzni akarás miatt).....ebből is elég volt 8 évre!
10 éve
Törölt felhasználó
Az a baj papa,hogy ilyen balesetek elég sűrűn történnek,hogy az állítólagos riválisaink zúznak minket szarrá!
10 éve
Törölt felhasználó
Szerencse hogy van ez a hétközi edzőmeccs,mert vereségre vereséggel cinkes lenne válaszolni...

Szólj hozzá