A mai nap kezdetével kerül megrendezésre a Bajnokok Ligája nyolcadöntők második mérkőzésének felvonásai, az Arsenal a Bayern München otthonába látogat.

A londoniak piszok nehéz helyzetből várják a visszavágót, lévén az első mérkőzésen két gólos vereségbe futottak bele, más kérdés, hogy könnyen alakulhatott volna másképpen is az egész mérkőzés.

Az ágyúsoknál szokás szerint akad néhány sérült, így Kieran Gibbs, Nacho Monreal, Theo Walcott, Abou Diaby, Aaron Ramsey és Kim Kallström sem léphet pályára, noha utóbbi kettőnek jó esélye van a hétvégi játékra. Wojciech Szczesny eltíltott.

A kezdőtizenegyben kisebb meglepetés, hogy Arsene Wenger felvállja a kockázatot, avagy a támadójátékot, Mathieu Flamini helyett Lukas Podolski kezd, a francia helyén Oxlade Chamberlain fog szerepelni.

A kezdő: Kezdő: Fabianski - Sagna Mertesacker Koscielny Vermaelen - Arteta Oxlade-Chamberlain - Cazorla Ozil Podolski - Giroud

A kispad: Viviano, Jenkinson, Flamini, Gnabry, Rosicky, Hayden.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (63)

10 éve
Törölt felhasználó
Akkor úgy látom, nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy Wilshere nem tudja azt a teljesítményt nyújtani mint amikor berobbant. A játékstílusa alapjában véve nem változott, ez alatt arra gondolok amit rajta kívül csak Rosickytól szoktunk látni, még pedig ahogy megkapja a labdát, egyet fordul és irdatlan tempóban cikázva megindul, hogy aztán valaki felrúgja. Nekem mindig is ez tetszett a játékában (a harciassága mellett) a legjobban. De valami mégis hiányzik a srácból és nem tudnám megfogalmazni, hogy mi. Remélem látunk tőle egy olyan átalakulást, mint amit Ramsey-nél is láttunk nemrégen. Mondjuk én egy kicsit attól is félek, hogy a walesi sem lesz képes reprodukálni az őszi teljesítményét. Lehet, hogy ez a hosszú sérülés egy kicsit visszadobhatja a formáját akár hosszabb időre is. Na de remélem alaptalan a félelmem. Amúgy nekem nagyon hiányzik Walcott, szerintem a csapat egyik legjobb befejezőjévé nőtte ki magát az évek alatt. Kár érte is, igazán elkerülhette volna a csapatot idén a megszokott sérüléshulllám.
10 éve
Törölt felhasználó
Arsenaldenis, Igen ez sajnos benne van, de a boka sérülése óta egy teljes szezont se tudott egyhuzamban végigjátszani sérülések nélkül, sőt még 2-3 hónapot se. Reméljük a jövőben nem fogja ennyi sérülés hátráltatni, mert elég megnézni a mostani játékát, látszik, hogy nem volt 100%-os állapotban eddig a szezon alatt. A tehetsége megvan hozzá, hogy sztár legyen, húzóembere legyen a csapatnak.
10 éve
Törölt felhasználó
Kobe24!
Nem vagyok 100%-ig meggyőződve arról, hogy Wilshere akkora karriert futhat be, mint azt a sérülések előtt jósoltuk/ták neki! Látszólag nagyon visszavetette őt a sok, és hosszú távú sérülés, és megállt a fejlődésben. Persze ne legyen igazam, mert kedveltem a játékát, de valahogy nem érzem azt, hogy egy akkora ugrást tud tenni, mint pl Ramsey. Igaz a két játékos játékintelligenciája is kisebb befolyással lehet erre.
10 éve
Törölt felhasználó
OX csak azért játszott középen, mert Jack és Aaron is sérült plusz korábban pihentetések miatt. Nagyon sokoldalú és ezt ki is kell használnunk, de szerintem szélsőként fogjuk őt a legtöbbet használni, itt tudja legjobban kihasználni a képességeit. Walcott-tal kiegészülve lehetne egy OX-Özil-Theo 3as a csatárunk mögött. Ez azért elég jól nézne ki a pályán is, nem csak papíron.
A sérülésekhez meg nehéz mit hozzáfűzni, tavaly viszonylag megúsztuk de idén elég rémes a helyzet, és ez nem csak balszerencse kérdése az biztos.
10 éve
Törölt felhasználó
Az, hogy Giroud klasszis csatár, vitatható. Az, hogy ő a megfelelő ember az Arsenal számára, kérdéses, lehetne jobb opció is. Az, hogy elég jó befejező, megkérdőjelezhető. Giroud mezőnymunkája (amibe beletartozik a magaslabdák levétele, a társak megjátszása) az egyetlen dolog, ami nem gondolom, hogy vita tárgyát kéne, hogy képezze. 57%-ban nyeri meg a párharcait (pl magasabb, mint a fejpárbajban legyőzhetetlennek vélt Fellaini mutatói), így elég abszurd kijelentésnek tartom, hogy a "leveleket jobban össze tudná szedni a pálya szélén". Az, hogy a társakat nem tudja pontosan megjátszani, ez is elég érdekes kijelentés. Nem Xavi véle 95%-os passzpontosság az elvárható tőle, hanem az, hogy ki tudja szolgálni a társakat, és nem egyszer bizonyította, hogy hatalmas labdákat tud adni a társaknak. A bajnokságban kiosztott 7 asszisztja (halkan jegyzem meg, a nagy Hazardnak is pont ugyanennyi van) szintén megsüvegelendő egy csatár esetében. Ha Giroudt (vagy bárki mást) célbaveszünk, legalább ne vaktölténnyel lövöldözzünk!

Szólj hozzá