Arsene Wenger megerősítette azon híreszteléseket, miszerint Kieran Gibbs sérülés miatt lett lecserélve az Everton elleni FA kupa negyedöntő utolsó perceiben.

Az angol játékos bokasérülés okán maradt ki az utazó keretből, de a francia menedzser tájékoztatása szerint a vasárnap megrendezésre kerülő londoni derbin már elérhető lehet a 24 éves balhátvéd.

Gibbs kiesése mindenképp nagy érvágás az ágyúsoknak, de legalább annyira jó hír, hogy Laurent Koscielny felépült sérüléséből, és tudja vállalni a holnapi játékot az Allianzban.

Ha minden igaz, hétvégén már Ramsey és Kallström is elérhető lesz a Spurs ellen, várhatóan mindkét játékos csütörtökön csatlakozik az első csapat edzéseihez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
Ez a Bayern van olyan profi csapat, és Guardiola van olyan jó edző, hogy a visszavágót és megnyerjék. Biztos tanultak a tavalyi botlásból, nem fognak még egyszer beleszaladni egy 0-2-s vereségbe.
10 éve
Törölt felhasználó
Ez a felállás arra emlékeztet, amikor a San Siroban kaptunk egy négyest, aztán mindent vagy semmit alapon támadnunk kellett itthon. Kb. most is ez a helyzet. Ha korán megszereznénk a vezetést, az szinte biztos, hogy megzavarná a Bayernt.
10 éve
Arsenal: Fabianski - Sagna Mertesacker Koscielny Vermaelen - Arteta Oxlade-Chamberlain - Cazorla Ozil Podolski - Giroud. Nagyon támadó felállás. Nehogy aztán beleszaladjunk egy csúnya vereségbe. A Spurs elleni hétvégi meccs sokkal fontosabb lesz. Ezzel nem azt mondom, hogy adjuk fel meg ilyesmi, de nem sok jót várok ettől a meccstől.
10 éve
Törölt felhasználó
Én egy békés 0-0-ra számítok! A Bayern tanult a tavalyi hibájából, mi pedig pontosan tudjuk ezt és azt is, hogy nagyon sok a sérült és nagyon sűrű a menetrend. Ha nekik is esnénk akkor is csodával érne fel a továbbjutás, nem hiányzik, hogy megsérüljön valaki.
10 éve
Engem az se érdekel, ha nem jutunk tovább. Játszunk egy jót felszabadultan, aztán lesz, ami lesz. 😏

Szólj hozzá