Nem szolgált jó hírekkel Arséne Wenger a szerdai barátságos válogatott meccseket követően, miután az Anglia-Dánia meccsen Jack Wilshere sérült meg komolyabban.

Bár a meccs után közvetlenül csak annyit mondtak, hogy Wilshere bokáján jókora horzsolás keletkezett, utólag kiderült, hogy komolyabb a gond: hajszálrepedés található ugyanis a középpályás bokájában, emiatt legalább hat hétre kidőlt.

"Ez a sérülés óriási érvágás nekünk és neki is. Innentől kezdve természetesen azt szeretnénk, hogy minél hamarabb épüljön fel. Mi mindent megteszünk, hogy segítsük őt és hogy még a szezon vége előtt térjen vissza." - mondta Wenger.

"Jack nagyon le tud törni ilyenkor, főleg az első napokban, amikor védőgipsz van a lábán. El is utazott egy kis időre, hogy kicsit kikapcsolódjon és hogy másra gondoljon."

"Nagyon nehéz elfogadni, hogy nem tud mindenféle akadály nélkül játszani a reggeli ébredést követően. Ennek bizonyára súlya van a fejében, szóval remélem, hogy jó ideig ez lesz az utolsó sérülése."

Wilshere hat hét után a rehabilitációt kezdheti meg, a pályára való visszatérése azonban még tovább elhúzódhat. Emiatt egyesek úgy vélik, hogy a játékos világbajnoki szereplésébe kerülhet Daniel Agger belépője.

"Bátorítanunk kellett őt e célban, hiszen a tehetsége révén ott a helye a világbajnokságon. Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ott legyen a repülön Brazília felé."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

10 éve
Felépül a VB-re, ott meg az első hentes lerúgja.

Szólj hozzá