Arsene Wenger ismertette csapata sérültjeinek állapotát az Evertoni elleni FA kupa mérkőzést megelőző napon, a francia menedzser a hétközi lesújtó hír után pozitívumokkal is tudott szolgálni.

Ahogy arról szerkesztőségünk már beszámolt, Jack Wilshere hat hétre a partvonalon kívülre került, miután megsérült a szerda este lejátszott Dánia elleni barátságos mérkőzés közben, Daniel Agger belépője után.

A gall edző elmondása szerint 21 éves középpályása az idei szezonban még pályára léphet, saját számításai alapján 8 hét múlva, az utolsó három meccsre térhet majd vissza az angol.

További negatívum, hogy Laurent Koscielny játéka nem biztos a holnapi mérkőzésen, a francia középhátvédnek kisebb combsérülése van, s noha nem kizárt, hogy holnap mégis pályára lép, a Bayern München elleni összecsapásra szinte biztosan rendben lesz.

A demoralizáló hírek után néhány pozitívum is napvilágot látott, ugyanis az idei szezon egyik kulcsembere, Aaron Ramsey felépült sérüléséből, s már a jövőheti Tottenham elleni derbin is elérhető lesz, Kim Kallströmmel egyetemben.

A válogatott mérkőzések során Jack Wilsheren és Laurent Koscielnyn kívül más nem sérült meg, így előbbin kívül - utóbbi játéka kétséges - mindenki más elérhető a holnapi találkozóra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
Elkerűlhetne már egyszer minket ez a szemét sérüléshullám :-S
10 éve
Szegény Wilshere. :down: Az EB után lehet, hogy a VB-t is ki kell hagynia. Nagyon sajnálom szegény srácot. Ha 2011-ben nem sérül meg, már kis túlzással csk lehetne.
Everton elleni kezdőm: Fabianski - Sagna Mertesacker Vermaelen Gibbs - Flamini Rosicky - Chamberlain Özil Podolski - Sanogo.
10 éve
senkit...mert oda a különleges képessége:D
10 éve
Törölt felhasználó
Figyelem! Ramsey visszatér! Éppen ezért itt az ideje, hogy elkezdjünk találgatni: a következő góljával melyik hírességet öli meg? Hölgyeim és Uraim! Tegyék meg tétjeiket!
10 éve
Törölt felhasználó
Vermaelent a KEZDŐBE holnap és Kosi csere !! nem kell itt kockáztatni...
Holnapi kezdőm :
Fabianski - Sagna - Mertesacker -Vermaelen - Monreal/Gibbs- Flamini - Rosicky /Arteta - Podolski - Özil/Cazorla - OX - Sanogo

Szólj hozzá