Az Arsenal közleményben tudatta, hogy fiatal angol középpályása, Jack Wilshere megsérült a tegnapi Dánia ellen vívott barátságos mérkőzésen, s hat hetes kényszerpihenőre szorul, mielőtt visszatérhet a teljes körű edzésekhez.

Mindenképpen lesújtó hír az ágyúsok számára a 21 éves középpályás sérülése, annál is inkább, hogy Kim Kallsrtom és Aaron Ramsey sem biztos, hogy meccs-fitt állapotban lesz a hétvégére, vagy akár a keddi Bayern München elleni Bajnokok Ligája visszavágóra.

Wilshere 59 percet töltött a pályán a tegnap este megrendezett mérkőzésen, mielőtt lecserélte Roy Hodgson szövetségi kapitány. A klub tájékoztatása szerint egy kisebb csont sérült meg az angol bal lábában - jó hír lehet, hogy ezelőtt még nem szenvedett azon a tájékon sérülést a lábának azon része.

A sokoldalú középpályás tehát hat hetes kihagyásra számíthat, pozitívum viszont, hogy - a hírek szerint - mind Kim Kallstrom, mind pedig Aaron Ramsey edzésbe állt, így rövidebb időn belül újra hadra fogható lesz mindkét középpályás.

Amint a klub beszámol az előbb említett játékosok pontos állapotáról, úgy szerkesztőségünk is nyomban megteszi.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

10 éve
Törölt felhasználó
Évek óta világos, hogy vagy üveglábúakat veszünk, vagy valami gond van az orvosi stábban. Az is igaz, hogy nem nagyon kímélik a játékosainkat, de egyetlen más csapatban sincs állandóan ennyi komoly sérült...
10 éve
Razor91: Ezt én már megemlítettem, de elküldtek melegebb éghajlatra, pedig teljes mértékben igazad van. Ezek mellett én megemlíteném az edzéseket is, tuti hogy az edzői munkával is gondok vannak, ezért van rendszeresen ennyi sérült játékos.
10 éve
Törölt felhasználó
Az is lehet probléma hogy nálunk folyamatosan megy a fiatalok beépítése a nagy csapatba és sajnos akár évek kérdése is lehet mire a szervezetük kellő képpen hozzászokik a folyamatos terheléshez.Ez az a tényező amiért mi nem vagyunk egy szinten az olajosokkal és a többi nagy csapattal...Nekünk is át kell állni a kész játékosok vásárlására,mert ez mindig így lesz és mindig el fogjuk bukni a címeket....Tudják ezt Wengerék,de kussolnak erről...inkább csak arról beszélnek hogy milyen sikeresek vagyunk annyagilag és hogy mennyi pénz van most is átigazolásra...aztán meg megint csak hoznak egy sérülékeny sanogo-t.Nem is értem hogy miért nem vettek még egy másik csatárt a nyáron, mikor már akkor látták hogy az ifjú Sanogo-nak még évek kellenek majd hogy kész játékossá váljon.
10 éve
Törölt felhasználó
Srácok nem tudom ti hogy vagytok vele de én a sérülékenységek és a hosszú felépülések nem csak a játékosok gyengesége miatt van. Szerintem az arsenal orvosi stábja nem végez jó munkát. Olvastam hogy az új stadionnal együtt egy últramodern egészségügyi központot is kapott a csapat de az orvostudományban nem csak a gépek a fő tényezők hanem az orvosi stáb is. Szóval a sok sok nyári átigazolási pénzből kevéske juthatna az orvosi stáb kicserélésére továbbképzésére is (persze első egy két jó játékos beszerzésze"csatár") mert sztem ez már nem állapot hogy egy izomsérülés 2 hónapos kihagyás az arsenalnal, míg máshol egy csontrepedés vagy akár egy törés után is 2 hónap elteltével már játszik egy játékos és ezt sajnso már régóta észrevettem. De ha valaki tud valamit amit én nem, hogy mért van ez az nyugottan kioktathat.
10 éve
Törölt felhasználó
Donz94, Részben azért is volt akkor lendületesebb, mert azóta nem kevés izmot pakolt magára, azzal az alkattal nem lehetett volna hosszútávon játszani. Amúgy egyetértek, sajnos így nehezen lesz alapember ha ennyire sérülékeny. Reméljük, hogy idővel kinövi és ez csak egy átmeneti időszak lesz neki, mint Aaron-nak.

Szólj hozzá