Az Arsenal kedd délután megerősítette, amit már egy ideje a spekulációk alapján tudni lehetett: Tomas Rosicky is új szerződést írt alá a csapattal.

A cseh játékos szerződése a jelenlegi idény végén járt volna le, ám a felek minden gond nélkül megegyeztek a folytatásról, így Rosicky további két évig lesz az Arsenal játékosa.

"Nagyon örülök, hogy maradhatok. Azt kell mondjam, hogy büszke vagyok arra, hogy ilyen hosszú idő után is itt lehetek, s hogy ez tovább folytatódik csak még jobb." - mondta Rosicky.

"Mióta ideigazoltam úgy érzem, hogy ez a csapat a legjobb hely a számomra. Nagyon örülök, hogy folytatódik az ittlétem."

"A hosszabbításomban az egyik tényező az volt, hogy meg akarom nyerni a bajnokságot az Arsenallal. Ez egy nagy álmom, és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy megvalósuljon. Már számos alkalommal elmondtam, hogy szerintem minden adott hozzá, hogy ezt megcsináljuk."

Rosicky-t az Arsenalnál mindenki nagyra tartja, állítólag Arséne Wenger nagyon szeretné, ha egy napon a csapat edzője lenne a cseh játékos. 

"A maradásomban Arséne Wenger is nagy befolyással bírt. Csodálom azt a futballt, amit játszat, alapvetően én is egy ilyen stílusú csapatban akarok játszani. Van közös bennünk és ezért is folytatjuk tovább a közös munkát."

"Nagyon jól érzem magam. Semmi különbséget nem érzek az elmúlt pár évhez képest viszonyítva. Már 33 éves vagyok, s persze minden gyorsan megváltozhat. Nem tudom, hogyan fog ez folytatódni, de jelenleg úgy érzem, hogy nincs különbség a régebbi Rosicky és a mostani között."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

10 éve
Amit itt Wilsherre húztok....pepitában és még durvábban láttuk Aarontól kurva sok ideig.....szóval nem kell itt feszkózni meg kritikán alulinak értékelni valakit aki az egyetlen a csapatban aki rámeri vezetni a labdát az ellenfélre normálisan fész tu fész.....! Hatalmas nagy pehhh hogy többet nem játszik már a szezonban.....szóval az Aaron fanok tegyék össze a mancsot és kívánjanak valami kiemelkedőt a sráctól mert kőkeményen húznia kell a csapatot 1 valakinek!
10 éve
Törölt felhasználó
Almunia57! Teljesmértékben egyet kell hogy értsek. Hetek óta azt vártam, hogy Wilshere helyett Rosicky játsszon kicsit visszavontabban. Az angol jóideje képtelen konstans teljesítményre, és bármennyire is szeretem, az utóbbi időben nem volt nagy hasznára a csapatnak. A nagy csapatok ellen a lelkesedése átcsapott pontatlan kapkodásba, a kiscsapatok ellen pedig nem tudott semmit se felmutatni a tőle megszokott repertoárból. Ellenben Rosicky többször is bizonyított, rendkívül érett játékra képes, jók az ütemváltásai (ami Jacknek is nagy erénye,csak rég láttunk tőle), és leszámítva egy-két pontatlanságot nagyon megbízható a játéka. Védekezésben is tudja azt a szintet hozni, mint Wilshere (sőt), szóval nem értettem, h mi az oka annak,hogy nem húzta hátrébb Wenger. Egyedüli probléma az az,hogy már csak heti egy meccset bír, de így hogy lassan visszaszállíngózik a középpálya, talán nem is akkora baj.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem el hogy ez történt,ez tipikusan ránk val :coolgrin:.Megis lepődtem volna ha mindenki éppségben tér vissza!!!Jól mondja Wenger papa semmi értelme az egész barátságos meccseknek,főleg ilyenkor idény vége felé,meg már a foci vb sincs messze!
10 éve
Törölt felhasználó
Azért ott van Rosicky is. Őt is simán hátrébb lehet tolni Flamini, vagy Arteta mellé. Amúgy miután Agger lerúgta még játszott vagy fél órát, akkor valószínűleg sérülten. Fasza.
Amúgy mostanában Wilshere kiesése nem jelent akkora problémát, mivel a játéka eléggé hanyatlik. A sérülése óta nem láttam tőle két egymás utáni meccset, amikor jól játszott volna, vannak villanásai egy-egy meccsen, de összességében kritikán aluli a teljesítménye.
10 éve
Törölt felhasználó
Wilshere 6 hét az fasza...
Flamini-Arteta középpálya óriási lesz, amíg Ramsey vissza nem tér...

Szólj hozzá