Arsene Wenger ismertette csapata sérültjeinek állapotát a Stoke City elleni mérkőzés hivatalos sajtótájékoztatóján, és kijelenthető, hogy a francia egészen pozitív hírekkel tudott szolgálni.

Mesut Özil visszatérhet kisebb sérüléséből, jóllehet nagyban befolyásolta a német kimaradását, hogy mentálisan sem volt teljesen felkészülve egy újabb mérkőzésre a Bayern elleni ominózus találkozó után.

A német válogatott irányító mellett Thomas Vermaelen is elérhető, a belga egy hosszabb kihagyás után térhet vissza keretbe, s nem elképzelhetetlen, hogy egyből a kezdőcsapatban kap szerepet, lévén Nacho Monreal és Kieran Gibbs játéka sem biztos.

További jó hír, hogy nincs sérült a Sunderland elleni mérkőzést követően, de ahogy az előbb szó volt róla, Gibbs és Monreal sem teljesen biztos, hogy vállalni tudja a játékot, ugyanakkor a jövőhéten esedékes Everton elleni FA kupa találkozóra valószínűleg egészségesek lesznek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

10 éve
Miért ilyen szar a sorsolásunk? Lesz zsinorban 3 idegenbeli meccsünk a Bayern, Spurs és a Chelsea ellen. Kegyetlen. És akkor ott van még a City és az Everton otthon. Ez se lesz egy könnyű hónap.
10 éve
Ilyenkor szokott visszesni Verma egézségi állapota, Koscielny meg majd kidől, és a Jenkinson Mertesacker Sagna Bellerin 4-es fog játszani. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Basszus még játszunk a Spurssel, nagyon vigyázni kell, nagyobb színészek, mint a Bayern, Barca együtt.
10 éve
Törölt felhasználó
reménykedem Özil fejben rendbe jött és végre azt az embert látjuk aki ide jött----
10 éve
Törölt felhasználó
Már a Chelsea ellen jó lenne ha vissza térne de legkésőbb a City elleni hazai meccsre. Stoke, Swansea ezt a két meccsek mindenképp hozunk kell bár a Stoke idegenbe kemény dió nekünk, Csirkék ellen remélem kiszenvedjük legrosszabb esetben is a győzelmet. Mou szerintem megint az x-re hajt majd ellenünk. Cityt meg kell szorongatnunk hazai pályán minimum egy x de semmiképp sem kaphatunk ki utána pedig még az Evertonnal kell ismét meg bírkozunk (az FA kupa után) és az utána következő 5 meccs már nem olyan vészes meg kell nyomunk a végét. Én még látok esélyt a bajnokság megnyerésére BL-t be kell áldozni ez a Bayern jelenleg nagy falat nekünk és 0-2es vereség után nem túl jók a kilátásaink az tovább jutásra, remélem Wenger nem akar megint 3lovat megülni aztán ismét közéjük esünk. FA kupában ha átverekedjük magunkat az Evertonon és csak a döntőben találkozunk a City-vel akkor ott is lehet keresnivalónk.
Arsenal: Stoke A, Swansea H, Tottenham A, Chelsea A, City H, Everton A, Westham H, Hull A, Newcastle H, WBA H, Norwich A

Chelsea: Fullham A, Tottenham H, Aston Villa A, Arsenal H, Palace A, Stoke H, Swansea A, Sunderland H, Liverpool A, Norwich H, Cardiff A

City: Stoke H, MU A, Aston Villa H, Hull A, Fullham H, Arsenal A, Southampton H, Liverpool A, WBA H, Palace A, Everton A, West Ham H

A mi sorsolásunk a legnehezebb és talán a Cityé a legsimább de ha tűz közelbe maradunk mi lehetünk a nevető harmadik. Én legrosszabb esetben is egy 3. helyet várok a csapattól, de bízom benne hogy a Pool őket is meg vicceli és mind ketten megteszik azt a szívességet hogy pontokat hullajtanak és persze hogy ezt ki tudjuk használni végre révbe érhetünk.

Szólj hozzá