Arsene Wenger ismertette a sérültek állapotát a Sunderland elleni összecsapást megelőző hivatalos sajtótájékoztatón - a francia nem sok újdonsággal tudott szolgálni.

Ahogy az várható volt, Kieran Gibbs nem lesz elérhető a hétvégén, aki a Bayern München elleni mérkőzés első félidejében sérült meg. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi időt kényszerül kihagyni az angol balbekk.

Mikel Arteta visszatérhet, a spanyol középpályás még az utolsó csoportmérkőzés során, a Napoli otthonában lett elmeszelve, így a hét közben ezért nem léphetett pályára, de a hétvégi játékát már semmi sem akadályozza.

A többi sérült állaptáról nem adott tájékoztatást Wenger, de várhatóan Aaron Ramsey és Kim Kallstrom is visszatérhet a normál edzésekhez 3 héten belül.

További hír a holnapi találkozóval kapcsolatban, hogy Mesut Özil várhatóan kimarad a kezdőcsapatból pihentetés okán, míg Olivier Giroud visszakerülhet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

10 éve
Törölt felhasználó
Gibbs eddigi legjobb idénye ez, Ramsey végre beindult, Walcottnak is a legegyenletesebb idénye lehetne, de mindegyikük sérülésekkel van elfoglalva egész idényben. Nem jó ez igy...
10 éve
Ha úgy játszunk ahogy azt az első 30 percben tettük akkor nem lesz gond ;) Kötelező győzelem :)

Szólj hozzá