A szezon egyik, ha nem a legnagyobb megmérettetése előtt áll az Arsenal, amely a tavalyi győztes Bayern München csapatát fogadja az Emirates stadionban.

Megismétlődik a tavalyi nyolcaddöntő párosítása, ahol az ágyúsok csak idegenben lőtt góllal számítottak kiesőnek, hisz egy a hazai 1-3-as eredményt követően, nyerni tudtak az Allianzban, 2-0-ra.

A vendégeknél nem léphet pályára Franck Ribery és Xherdan Shaqiri, míg a hazaiknál Aaron Ramsey, Kim Kallstrom, és Theo Walcott sérülés, Mikel Arteta eltiltás miatt.

Kisebb-nagyobb meglepetésre Yaya Sanogo ismét a kezdőcsapatban kap helyet Arsene Wenger menedzsertől, aki így továbbra is jegeli Olivier Giroudt.

Arsenal kezdőtizenegye: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Wilshere, Ozil, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Sanogo

Kispad: Fabianski, Monreal, Jenkinson, Rosicky, Gnabry, Podolski, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (123)

10 éve
Törölt felhasználó
Nekem aztán mindegy, milyen képet alakítasz ki magadról.
10 éve
Törölt felhasználó
Akinek nem inge nem öltözködik!
10 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! Nem magad miatt kéne törölnöd az utolsó mondatod, hanem az oldal adminjai miatt.
10 éve
Törölt felhasználó
leszarom mi a rasszista és mi nem am nem vagyok az,de ha elborul az agyam akkor nem ismerek se istent se semmit.. Valakik pofázásért kapnak sárgát vagy csak úgy , mert a bírónak úgy tartja edve. Igenis megért egy 2. sárga lapot!
10 éve
Törölt felhasználó
Jimcer: felesleges ezen rágódni, jól játszottunk, szerintem ennél többen nem is kívánhattunk volna. az utolsó mondatod elég rasszista...

Szólj hozzá