Arséne Wenger elárulta, hogy még ő maga sem tudja, mennyi rotálás lesz a keretben a Liverpool elleni FA-Kupa mérkőzésen.

A mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón mindössze csak annyi derült ki, hogy Santi Cazorla betegség miatt várhatóan nem lép pályára vasárnap. A sérülésekkel tüzdelt középpályának azonban jó hír lehet, hogy Mathieu Flamini hárommeccses eltiltása lejárt, így a francia játékára már számíthat a menedzser.

"Ramsey továbbra is sérült, és ha Cazorla sincs bevethető állapotban, akkor igen csak szűkösen lennénk a középpályára. Emiatt Flamini visszatérése örömteli hír."

"Olyan csapatok küldök pályára a Liverpool ellen, amelyiknek lesz esélye a győzelemre. Azt még nem tudom, hogy pontosan mennyi játékost fogok pihentetni. Az azonban biztos, hogy egy célunk lehet csak: megnyerni a mérkőzést."

"Eddig jól oldottuk meg a rotálást, ha a játékosok állapotát nézzük. Minden egyes játékosban ugyanannyira bízok."

"A példa okán: nagyra tartom Jenkinsont, de Sagna tapasztaltabb. És amikor olyan meccs előtt állunk, ahol nyomás alatt leszünk, általában a tapasztaltabb játékosnak adom meg a lehetőséget."

"Ugyanakkor a keretben mindegyik játékosomban ugyanúgy bízom. Rövid, de mégis kiegyenlített keretünk van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
Törölt felhasználó
Pont ez a baj, hogy sokan hajlamosak elkényelmesedni.
10 éve
Törölt felhasználó
Pont hogy bérelt helye van itt nagyon sok embernek a kezdőben. Girnyónak a leginkább.
10 éve
Törölt felhasználó
Giroudot én is szó nélkül leültetném a padra. Az MU ellen (is) borzasztó volt. Kicsit éreztethetné vele Wenger, hogy nem bérelt a helye a kezdőben.
10 éve
Valami hasonló kezdővel állnék ki: Szczesny- Sagna, Koscielny, Mertesacker (vagy Vermaelen, ha nem sérült), Gibbs- Arteta, Rosicky- Gnabry, Chamberlain, Podolski- Bendtner. igen, Bendtner. Ugyanis Giroud a MU ellen még a megszokottnál is szarabb volt. Végre kapott jó labdákat de rendre elrontotta. Volt vagy 4-5 fejese, mindegyik bőven mellé. Megérdemel egy lehetőséget a dán királyfi és mivel nem megy a szekér, valamit változtatni kell.
10 éve
Törölt felhasználó
Vermaelent, Jenkinsont, Podolskit, Chambot, Zelalemet, Gnabryt, esetleg Bendtnert is be lehet vetni, mert utána jön a Bayern, bár lehet inkább ott kéne rotálni, és rámenni az FA-re, mert ha vasárnap nyerünk, akkor már csak egy nagyobb ellenfél lesz, úgyhogy erre van a legnagyobb esélyünk, és tavaly is láthattuk, hogy 3 frontom nem bírjuk ennyi sérültel, úgyhogy Wengernek döntenie kell mi a fontosabb, aztán lehet, hogy tartalékosabban is továbbjutunk a 'pool ellen.

Szólj hozzá