A szégyenletes Liverpool elleni ütközet után újabb rangadón vesz részt Arsene Wenger együttese, az Arsenal hazai pályán fogadja a Manchester United csapatát.

Szombaton nem várt végeredmény született az Anfield Roadon, nem is magával a ténnyel volt probléma, hogy a Liverpool megverte az ágyúsokat, hanem azzal, hogy mi módon és mennyivel - 5-1-re végződött a 25. forduló derbije.

Arsene Wenger és maga játékosok is hangoztatták, nem elfogadható ahogyan a Mersey-parti egyesület ellen pályára léptek, de ahogy a szezon folyamán már többször, úgy ebből a zakóból is felakarnak állni, már szerdán, a United ellen.

A manchesteriek gyenge teljesítménye ellenére sem várhat egyszerű mérkőzést a Wenger-csapat, minden bizonnyal meg kell szenvedni a három pontért a londoniaknak, ugyanakkor amennyiben ez sikerül, úgy ismét fel állhatnak dobogó legfelső fokára Wenger fiai.

A hazaiknál egy visszatérő lesz, Yaya Sanogo személyében, a szombati mérkőzéshez képest nem sérült, ellenben Ramsey és Vermaelen továbbra sem elérhető.

A vendégeknél várhatóan Jones és Evans sem épül fel időben, jóllehet Cleverly visszatérhet a vendég együttes csapatába.

A hivatalos kezdőtizenegy: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Rosicky, Ozil, Cazorla, Giroud

Kisapd: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Sanogo, Bendtner

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (116)

10 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom fájdalmas volt ezt a meccset nézni. Nem hittem volna hogy a MU ennyire gyenge is tud lenni, persze jobb ez igy!
Szerintem a csapat elképesztö modon elfáradt! Vannak bizonyos posztok ahol nem volt pihenö, vagy csak nagyon minimális, szerintem a végén azért adogattak hátul mert mozdulni nem birtak valoszinü ezért is adták el a labdát végül. Ha igy van az gáz, mert rövid idön belül bukhatunk mindent, van rá esély, sajnos.
Nagyon régota nézek Arsenal meccseket de ennyi eladott labdát én még nem láttam, mindezt ugy hogy nem volt kikényszeritve. Rosickynak láthatoan nem ment, szerintem szive szerint magátol lejött volna a félidö után, biztos nem érti miért maradt fent, mondjuk nem csak ö nem érti!
Az a baj hogy az elmult években is közel voltunk párszor a tüzhöz és mindig kevésen mult hogy nem nyertünk, mindig csak 1 pici hiányzott, most is azt érzem hogy 1 klasszis csatár hiányzik(nem csak a mai miatt!!), Ibra pár éve hozta volna a bajnoki cimet mint ahogy az ideit is(nem a kedvencem, és akkor még enyhén fogalmaztam). Mindegy, ez van, még meg lehet persze, de nagyon kipukkanoban van a csapat jelenleg. Reméljük összekaparják magukat, bár nem tudom hogyan lehetséges ez!
10 éve
Törölt felhasználó
Liverpool 3 ponttal, csirkék hattal mögöttünk...
még megyünk a Chelseahez, Spurshöz, Evertonhoz...
ráadásul ha ugyanígy focizunk, mint ma, vagy említhetném a szombatot is, a BL nyolcaddöntő a bajorok ellen már az első meccsen eldől
10 éve
Törölt felhasználó
Mindenesetre én vasárnap ugyanúgy leülök meccset nézni :D inkább dobja be a sanogot még lehet az is többet cisnál mint zsirú :D
10 éve
Törölt felhasználó
Mellesleg hihetetlen, hogy az elmúlt évek leggyengébb MU-ját nem tudjuk megverni megint...
10 éve
Törölt felhasználó
Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ha nem szedi össze magát a csapat, akár még a 4.helyünk is veszélyben lehet. Akkor többen is elég negatívnak véltetek, pedig egyre nagyobb gázban leszünk.

Szólj hozzá