Arséne Wenger úgy gondolja, hogy a múlt bajnokin elszenvedett nagyobb bukás csak egy baleset volt az Arsenal szezonjában, s nem az 5-1-es vereség mutatja csapata valós teljesítményét.

Az Arsenal tíz meccse volt veretlen a Liverpool elleni derbit követően, de megvan a lehetőség, hogy gyorsan visszavágjanak a kritikusoknak a szerdai Manchester United elleni rangadón.

"Mindig nagy csalódás elveszíteni egy meccset." - mondta Wenger.

"Úgy gondolom, hogy csak baleset volt az 5-1. Eddig végig stabilan védekeztünk a szezonban. Ebből kell kiindulnunk."

"Éppen egy tízmeccses veretlenségi sorozatban voltunk. Egyetlen meccset senki nem emelhet ki, hogy abból indoljon ki. Baleset volt, persze nem jött jól. Csalódást keltően játszottunk, de azon múlik, hogy sikeres szezonunk lesz-e, hogy hogyan reagálunk erre."

"Hajlamasoak vagyunk elfelejteni, mennyire jók vagyunk, amikor nem megy jól a szekér. Nagyon fontos, hogy emlékeztessük a csapatot, hogy a szezon eddigi részében kiemelkedően jól szerepeltünk, és keményen dolgoztunk, hogy most ott legyünk, ahol vagyunk."

"Imádom ezt a keretet. Sikert érdemelnek és remélem, vissza fognak vágni szombaton."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

10 éve
Törölt felhasználó
Na most , hogy botlott a Chelsea itt az ideje nyerni ma.... a legnagyobb szégyen lenne ha ezt a széteső félben lévő Man.Ut nem tudnánk megverni.. csak is a győzelem elfogadható ha bajnokok szeretnénk lenni.
10 éve
Több mozgás kell a labda felé, segíteni a társat, mutatni magunkat, nem alibizni. Ja ha Giroud (a múlt meccsen Ox is) nem mindig ugyanazt a mozgást csinálná, akkor a védők nem ismernék ki olyan gyorsan (kis csapatok ellen elég, mert ők csak egy irányba játszanak, főleg tele gatyával), és a másik 3 támadó kp. könnyebben tud játszani, és kevesebb labdát veszít. Ezzel a szemmel fogom holnap nézni őket :gulp: Remélem Wenger észhez téríti a csapatot! 🐍 Go Gunners! :gulp:
10 éve
Törölt felhasználó
akkor bocsi. %-P %-P
10 éve
Törölt felhasználó
77Pedro! Nem hiszem, hogy akármilyen cipőt felvehet! Ha az ő személyes szponzora az Adidas akkor azt kell hordania.
Főleg,hogy linkeltem is alább Sanogot és Adidasban van.
10 éve
Törölt felhasználó
Egyébként ha az Arsenal jelenlegi szponzora a Nike akkor gondolom logikus hogy edzésen Nike cuccban van.

Szólj hozzá