Arséne Wenger a Liverpool elleni sajtótájékoztatóján elárulta: csapatával ismét arra készülnek, ami egyszer, novemberben már sikerült: megállítani a Suarez-Sturridge kettőst.

Az Arsenal az Emirates stadionban egyszer már megcsinálta a lehetetlent: akkor a Liverpool párosa egyszer sem tudott betalálni. A remek védekezésre azonban az Anfielden is szükség lesz, miután a nagy ellenfél párosának a teljesítménye töretlen: az uruguay-i támadó 23 góllal vezeti a góllövőlistát, Sturridge pedig a harmadik 14 találattal.

"Számunkra az lesz a kulcs a meccshez, hogy domináljunk a mezőnymunkában, és lehetőleg minél kevesebbszer hagyjuk őket labdához jutni." - mondta Wenger.

"Az Anfielden ez a feladat kissé nehezebb lesz, de nekünk muszáj lesz a saját játékfilozófiánkat követnünk. Tartanunk kell a labdát és nekünk kell dominálnunk a meccsen."

"A Liverpoolnak nagyon komoly felhozatala van a támadókat illetően: Suarez és Sturridge mögött Coutinho és Sterling játszik, ők is nagyon jók. Ezek a játékosok mind képesek gólokat szerezni, és eldönteni egy-egy mérkőzést. Emiatt pedig jól kell védekeznünk is." - tette hozzá a francia.

A mérkőzést szombaton, 13:45-től rendezik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

10 éve
Törölt felhasználó
A hihetetlen gyors szélsők miatt mindenképp Gibbset várom a kezdőbe és nem Monrealt!

Szólj hozzá