David Ornstein, a BBC Sports megbízható újságírója szombat délután megerősítette azokat a svéd értesüléseket, miszerint Kim Källström-re egy hátsérülés miatt valóban nem számíthat hetekig.

Egy svéd lap arról számolt be a nap folyamán, hogy Källström rögtön az első arsenalos edzésén sérült meg, és 2-3 hónapra dőlt ki.

Ornstein a nap folyamán megerősítette a Källström sérüléséről szóló híreket, de hozzátette: a svéd játékos már eleve hátfájásokkal érkezett a pénteki orvosi vizsgálatokra. Az Arsenal orvosai elvégezték a szükséges teszteket, így Wenger tudott a problémáról. A francia azonban úgy döntött, hogy igényt tart Källström szolgálataira, még akkor is, ha a svéd játékosnak legalább hat meccset kell kihagynia.

KORÁBBAN ÍRTUK:

Szombat délutáni értesülések szerint Kim Källström már az első edzésén megsérült, de a két-három hónapos kihagyásról szóló riportok nem igazak -egyelőre nem tudni mennyire komoly a svéd sérülése.

Többek között a BBC is megerősítette a hírt, David Ornstein szerint jelenleg is folynak a vizsgálatok, a 31 esztendős középpályás egyébként hátsérülést szenvedett.

Abban az esetben, ha hosszabb időre dőlt ki a Spartak Moszkva kölcsönjátékosa, úgy nem elképzelhetetlen, hogy Arsene Wengerék vissza küldik őt az orosz csapathoz.

Hamarosan bővebb információk várhatóak a svéd válogatottal kapcsolatban, remélhetőleg nem súlyos a sérülése Källströmnek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

10 éve
rizikós télen igazolni jah...ezé hozunk 1,5 hónapig sérült rutinos gamert:D mentünk volna 10en pályára addig míg nincs a csodalábú wales-i :p

Bár profilba illik cselsztröm is, nem is kell olyan gamer aki ritkán sérült...még megbontja az öltözői morált:D

ui. hosszabbított volna Sagnaval is...
10 éve
Törölt felhasználó
Fabregas0490! Az ok egyszerű, a téli átigazolások nagy része általában 'flop', így nem igazán kifizetődő 'túlértékelt' játékosok vásárolni.
10 éve
Én megmondom őszintén nem nagyon értem ezt az igazolást de ezenkívűl nem vitatom hogy Kallstrom egy rutinos de kiváló játékos és biztos hasznunkra lesz csak...
Az idegsít hogy van pénz ahogy nyáron is volt már nem lehet az a kifogás hogy törlesztésekre megy a lové... Na de ha van akkor miért nem lehet belenyúlni a zsebbe és hozni azt aki nem csak rövidtávú erősítést jelentene...Nem akarok azzal vitatkozni senkivel hogy nehéz ilyenkór játékost találni meg a csapatok sem akarnak megvállni a legjobbjaiktól de itt már rég nem ez a lényeg hanem a pénz....Minden játékost kilehet vásárolni a szerződéséből....Szóval ha a velünk egy szinten lévő csapatok megtehetik hogy ezt megcsinálják akkor mi miért ne... A Draxler-os dologban én is azt mondom hogy Wengernek igaza volt nem kell 45 millát egy 20 éves gyerekért kifizetni aki attól függetlenűl hogy nagy tehetség még nem az árához való szintet képvisel magyarúl nem tett le az asztalra még annyit hogy megérje a pénzét.... Ha megnézzük a most feltörekvő csapatokat Everton,Southampton stb akkor van ahonnan lehetne hozni kiegészítő játékosokat és nem is kell 40-50 millákat költeni egy játékosra... Remélem a nyáron ismét nem csalódunk és Wenger papa hozza a minőségi játékosokat is ;)
10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy kitaláltam valamit a sérülés közelében lévő játékosoknak: kamikaze-akció! Ha úgyis le fog sérülni (vagy már le is sérült), akkor más is menjen vele. Behozzuk meccs végén öt percre, és belecsúszik az ellenfél legjobbjába két lábbal. Kap egy pirosat meg egy pár meccses eltiltást, de azt a pár percet tíz emberrel is kihúzzuk, a következő meccseken meg amúgy se tudna játszani. Ez meg amúgy is japán cucc, azokhoz meg Wenger ért, szóval kivitelezhető lenne :D :D :D
10 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! Diaby lehet akármekkora játékos, ha mindig sérült, akkor annyit érünk vele, mint egy szar fos botlábúval.

Szólj hozzá