Megbízható sajtóértesülések szerint az Arsenal közel áll Kim Källström leigazolásához.

A hiteles forrásokkal rendelkező David Ornstein, a BBC Sports újságírója péntek kora délután azt írta a Twitterén, hogy az Arsenalnál dolgoznak Kallström leigazolásához, s elvileg időben készen lesznek a péntek éjféli határidőig. Ornstein hozzátette: a 31 éves játékos már Londonban van, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon, s hogy megállapodjon a személyes feltételekről.

Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy 80% az esélye annak, hogy fog igazolni még a határidő lejárta előtt. A francia menedzsernek egy középpályás vált az elsődleges célpontjává, miután Mathieu Flamini hárommeccses eltiltást kapott a Southampton elleni meccsen történő becsúszása miatt, ráadásul Aaron Ramsey a kiújult sérülése miatt további hat hetet kényszerül kihagyni.

Így kerül a képbe Källström, a 108-szoros svéd válogatott középpályás a szezon végéig lehet az Arsenal játékosa egy kölcsönszerződés keretein belül. Hírnevét még a Lyon játékosaként szerezte, Källström 2006 és 2012 között 204 bajnoki meccset játszott le a francia ligában.

Källströmön kívül az Arsenal várhatóan nem igazol mást ebben az átigazolási periódusban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

10 éve
Cazorla19 videóját elnézve, lehet, hogy lesz végre egy ember a csapatba, aki tud gólt lőni szabadrúgásból!
10 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! Pont ez mondtam én is, hogy nagyon nem arányos a Draxlerért kért átigazolási összeg ahhoz képest, hogy mennyit is ér. Csak összehasonlításképpen Özil került 50 millió euróba, aki a Real Madrid alapembere volt, nemzetközileg is elismert játékos. Ehhez képest Draxlerért kellett volna letenni 45 milliót az asztalra, aki gyakorlatilag még csak egy ígéretes tehetség. Nem sokat bizonyított eddig.
10 éve
Törölt felhasználó
10 éve
Törölt felhasználó
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sem nyúltunk mellé,mert fél évre jön aztán megy vissza fagyoskodni ruszkiba. Itt majd a nyáron robbantunk szerintem. A dobogó röhögve meglesz ha még bajnokok leszünk az már bónusz és akkor a jól csengő nevek is elgondolkodnak,hogy ide igazoljanak. Am a górék kiverették volna a lettát Draxlerért csak Wenger azt mondta állj a Sálke túl sokat kér és igaza van bakker mi a fasz van? Rohadtul nincs Özil szintjén a srác,mert a Gülü már bizonyított 2 országban is és a BLben is ráadásul a Real nem egy szar csapat (akik ráadásul kezdenek eléggé összeállni Ancelotti kezei alatt). Nem azt mondom jó lett volna a srác,de kb 20 milláért az reális. Viszont meg lehet érteni ezeket a csapatokat is,hogy ha kell valakinek akkor vigyék el annyiért amennyiért adjuk ez üzletpolitika kész. Ezzel nem lehet mit csinálni.

Szólj hozzá