Arséne Wenger az Arsenal átigazolási ügyleteivel kapcsolatban annyit árult el a klub hivatalos weboldalának adott nyilatkozatában, hogy a csapat aktív az átigazolási piacon, de jelenleg egy igazoláshoz sem állnak közel.

Mintegy másfél nappal a téli átigazolási szezon zárása előtt többen is úgy vélik, hogy az Arsenalnak égető szüksége lenne legalább egy új játékos leigazolására.

Az elmúlt napok sajtóértesülései alapján leginkább három játékossal hozták összefüggésbe az Arsenalt. Julien Draxler, a Schalke ifjú német titánja már hosszú hónapok óta szerepel Wenger átigazolási listáján, s angol források szerint a francia menedzser nagyon közel került a támadó játékos leigazolásához. A listán Draxler mellett Blaise Matuidi és Mikro Vucinic szerepelhetnek még a média spekulációi alapján.

Wenger - mint mindig - most is szűkszavúan nyilatkozott az Arsenal átigazolási esélyeiről.

"Aktívak vagyunk, de jelenleg nem állunk közel egy új igazoláshoz sem." - mondta Wenger.

"Most már nincs sok hátra. Először az átigazolási piacon hétről hétre történnek az események, majd napról napra. Most már eljutottunk abba a szakaszba, amikor már óráról órára törénhetnek változások."

"Most óráról órára változhatnak dolgok, de ahogyan jelenleg fest a helyzet sajnos, nem fogunk igazolni senkit." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

10 éve
Törölt felhasználó
azt mondja "sajnos" nem állünk közel igazoláshoz....ez a sajnos pont annyira őszinte a szájából mint ha azt mondaná h nem akarunk bajnokok lenni. Nem értem minek kell megjátszani a dolgokat.
10 éve
ebből kettő történelem már...vucsi marad meg mati is. Mi meg erősen szugerálunk....hogy baszus hozd már el Draxlert ha már bírod a gyereket...ui. egyes források szerint lófasz hír az a március játékra alkalmas állapot.
10 éve
Nagyon meg kell nyomni ezt a 1,5 napot, mert szűk a keret arra, hogy 3 kupában harcoljunk. Draxlernek örülnék a legjobban, de vele kapcsolatban egy előszerződés is jó lenne, mert ő márciusig úgyis sérült. Matuidi nem rossz. Elfér, főleg, hogy mindig sérültek egy csomóan. Vucinict meg max. egy kölcsönszerződés keretein belül tudom elképzelni.
arsenal1220: Arteta és Matuidi nem teljesen egy poszt.
10 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220, Egyetértek, noha elég tömött a középpálya, de egy Matuidi szintű játékos mindig elfér és a kiszámíthatatlan sérüléshullámokról még nem is beszéltünk. Következő szezonra már teljesen át is vehetné Arteta helyét a kezdőben. Viszont Vucinic idei szezonban nyújtott teljesítményéről nem sok pozitívumot olvastam, meggyőződésem, hogy nem rá van szükségünk csatár poszton.
10 éve
Törölt felhasználó
arsenal kid minden szavával egyetértek!!

Szólj hozzá