Arsene Wenger beszélt a csapat sérültjeinek állapotáról, s a jelenlegi helyzethez mérten egészen pozitív információkkal tudott szolgálni.

Ami talán a legfontosabb, hogy a Southampton elleni bajnokin senki nem szenvedett sérülést, egyedül Flamini nem lesz elérhető, aki viszont nem négy, hanem csak 3 mérkőzéses eltíltást kapott.

Thomas Rosicky orrműtéte után ismét a keretben lesz, Jack Wilshere a hétvégén még nem elérhető, de a Liverpool ellen jó eséllyel visszatérhet az angol középpályás.

A jó hírek mellett egy sajnálatos negatívummal is szolgált Wenger, Aaron Ramsey állapota visszaesett, így további hetekre kidőlt a Wales-i középpályás, aki ugyanazon izozmzatára sérült rá, amivel már eredetileg is kihagyásra kényszerült.

Wilshere sérüléséről...
"Jó híreink vannak vele kapcsolatban. Ugyan hétvégén még nem, de a Liverpool ellen már elérhető lehet."

Ramsey állapotáról...
"Egy kicsit hosszabb időre esett ki, ugyanis visszaesés történt az állapotban. Ugyanaz az izma sérült meg, amivel már eredetileg is kényszerpihenőre szorult. Néhány hétig biztosan nem elérhető."

A csapat többi tagjáról...
"Nincs sérültünk a Southampton elleni mérkőzés után. A keddi keretből mindenki elérhető, kivéve Flaminit, aki eltíltását tölti. Ugyanakkor Rosicky visszatérhet a csapatba orrműtéte után. Elvesztettük Flaminit, de újra velünk van Rosicky."

Időközben módosítottak Flamini eltíltásán, a gall középpályás mégsem négy, hanem csak három mérkőzést kényszerül kihagyni, így a hétvégén, valamint a Liverpool és Manchester United elleni összecsapásokom nem játszhat a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

10 éve
Törölt felhasználó
Én sem értem a Coquelin körül kialakult helyzet. Én is úgy gondolom,h amikor lehetőséget kapott,többnyire élt vele,akár védőként,akár a középpályán...sajnálnám,ha mellékpályára kerülne!
10 éve
Pedig amikor lehetősget kapott élt vele. Kár hogy ez nem sűrűn fordult elő.
10 éve
Törölt felhasználó
Coquelin csak kölcsönbe ment, de nem hinném, hogy bármiféle karriert befuthat nálunk.
10 éve
Már hiányoztak az ilyen Park, Squillaci és Santos féle igazolások... inkább ne jöjjön senki. Kellett nekünk eladni Coquelin-t. Nagy tehetség. :-S
10 éve
Törölt felhasználó
Neeee mintha squilacci jönne :( inkább egy ifit mint őt :P

Szólj hozzá