Olivier Giroud szerint igazságos döntetlen született a Southampon-Arsenal meccsén.

Az első félidőben a Szentek nagyon jól kiszedték az Arsenalt a játékból, s így a vezetést is megszerezték. A második félidő elején kisebb meglepetést jelentett a mérkőzés játékképe alapján, hogy az Ágyúsok három percen belül fordítani tudtak. A Southampton ezt követően rögtön kiegyenlített, s végül a 2-2-es állás maradt a lefújáskor is.

Giroud érthető módon nem volt elégedett a döntetlennel, de úgy gondolja, igazságos eredmény született.

"Volt egy kis bajunk, hogyan lendüljünk játékba az első félidőben. A Southampton nagyszerűen kivett bennünket a pályán." - mondta Giroud.

"Ezek után a lehető legjobban szerettünk volna visszavágni, és úgy gondolom, egész jól sikerült. Ugyanakkor nagy kár, hogy nem sikerült megnyernünk a meccset."

"A Southampton az egyik legjobb csapat volt, akikkel találkoztunk, megérdemlték a döntetlent. Vissza kell vágnunk vasárnap, meg van a lehetőségünk, hogy otthon játsszunk, már nagyon várjuk."

"A bajnokságnak még nincs vége, tartanunk kell magunkat. Ez a döntetlen még nem a világ vége."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

10 éve
Törölt felhasználó
A citynek csak egy jó edző kellett aki ha valaki nem úgy tolja pikk-pakk kikerül a kezdőből lásd hart. Aztán ha valaki bekerül nem is kikerülni onnan ezért mint az őrültek tolják, pl most a spurs ellen úgy futottak mint az őrültek.
10 éve
Törölt felhasználó
James! Ha kicsit túlozni szeretnék,akkor azt mondanám, hogy a Cityre nincs hatással a forma, vagy éppen a sérültek. Utóbbit talán nem is kell magyarázni, míg a formáról annyit,hogy a padon is olyan klasszisok ülnek, akik képesek megragadni a lehetőséget, és amint szóhoz jutnak, jól tudnak játszani. Ezért müködhet náluk tökéletesen a rotálás,hiszen nem kell attól félniük, hogy a padon ülők esetleg nem tudnák annyiban segíteni a csapatot, h megérje azonos kezdővel kiállni egymás utáni meccseken. Őszintén szólva nem tudom,h mi akadályozhatja meg a City menetelését! Az év elején is már látszott,hogy kicsit új a helyzet a játékosoknak, új edző,de mostanra összeértek,teljes összhangban vannak,és tényleg bárkit megvernek (ld Bayern), emellett a kötelezőket is hozzák. A Chelseaben sokkal jobban benne van a botlás,nem tudnak konstans eredményeket hozni, pocsék a támadósor, szóval ők inkább velünk fognak versenyezni,semmint a cityvel.
10 éve
Törölt felhasználó
Én mivel is szidtam Giroud-t? :D Csak annyit írtam,hogy rajta csak röhögni tudok pl a gólörömein stb jó arc bírom a csávót,de ne legyünk már ennyire kurvára elfogultak vele,nem angliai top csatár !
10 éve
Törölt felhasználó
"ugyanakkor nem érzem,hogy ez a City pontokat hullajtana", hát bár én sem, de tegnap is inkább arra tippeltem volna, hogy a City veszít pontot, nem a Chelsea, minden csak a sérüléseken, az aktuális formán és a sorsoláson múlik, még bármi lehet, nem vagyunk esélyesek, de ha a mindig az esélyes nyerne, teljesen más lenne az összkép.
Ez a Giroud szidás olyan, akinek semmi sem jó, alapból unszimpatikus, és gyorsan felejt. Ha lenne egy épkézláb szélső aki pontosan tud beadni, vagy egy középpályás aki nem tovább passzol, vagy pontos megjátszható labdát ad, akkor Giroud is több gólt tudna szerezni, de ő sose lesz egy Henry, aki több védőt kicselezve szerez gyönyörű gólokat. RvP is csak a sérülés kinövés után tudott folyamatosan jól teljesíteni, és jelentősen javultak a befejezései, mert előtte ő is 100ból 99-t az égbe lőtt, de persze ez már rég volt, meg mögötte volt egy Song, aki olyan passzokat adott, hogy Artetanak még mindig le lenne esve az álla ha éppen nem háttal állna hogy Szczesnynek passzoljon. Éppen tegnap olvastam, hogy Adebayor jöjjön vissza, mert ő aztán a befejező, és én nem vitatom, nagyon jó a levegőben a 16oson belül, és jól be tudja kotorni a kapu előtt guruló labdákat, de aki nem vakon van, az tudja hogy mögötte milyen kp volt, és hogy mennyi lehetőséget teremtettek neki, de összességében Giroud közelében sincs, arról nem is beszélve, hogy mekkora tapló paraszt.
10 éve
Törölt felhasználó
a szezon elején meg mindenki az első 4et célozta meg,csak 1 ponttal mennek. Egyre több helyen hozzák le ezt a vucinic ügyletet,hát az komoly :DDD

Szólj hozzá