Nehéz mérkőzésen végül döntetlenre végzett az Arsenal a Southampton otthonában, így veszélybe került első helye a tabellán.

A hazaik 1-0-ás félidei előnnyel mehettek a szünetre, a második játékrészben viszont fordítani tudott Wenger csapata, azonban csakhogy nem a vezető gól megszerzése után már ismét egyenlő volt az állás.

A csapat nehéz hetek elé néz, a szombati Crystal Palace ellen mérkőzést követően a Liverpool, a Manchester Uniteddel és többek között a Bayern Münchennel is megmérkőzik a csapat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (207)

10 éve
Törölt felhasználó
Zsohi! Pedig semmi nem indokolta. Cazorla lassú játékos, a kontrajátékhoz alkalmatlan, Özil pedig -ahogy ezt tegnap is prezentálta- képes megfutni a saját védőjét, és ezzel veszélyhelyzetet tud kialakítani.

FullMetal91! De most tényleg, mi értelme van ennek a vészjóslásnak?
10 éve
A 2. neki és 4 meccsre szól így nem 3ra:D De én akkor is bírom....az a baj, hogy ha ellenünk teszik ezt nem állítanak ki senkit. Ha oda vissza meglenne nem lenne itt baj. De baszik meglenni!
Nem baj megvesszük Draxlert és márciusban faszák leszünk. Ott már nem lesz gond a BL se...az a lényeg hogy ne kapjunk ki a pool és az Mu ellen. Akkor még a bajnokságra van esély vagy egy dobogóra. A Fa kupa meg majd kiderül.
10 éve
Törölt felhasználó
Eddig az volt a baj hogy nincs egy ilyen kemény játékosunk mint pl flamo most meg ez a baj hogy tul kemény na ne szórakozzunk már..kapott egy pirosat és??? 1. az évben neki..
10 éve
Törölt felhasználó
Hát gyerekek én készen voltam a tegnapi mecstől!!Ez az Arteta és Monreal készen voltam töllük!!!Miért nem tudtunk ugy játszani az első félidőben mint a másodikban?!Ugy nézet ki mint ha már kezünkben lenne a bajnokság,hát ez mi volt????Semmi motiváció,kell ennél nagyobb hogy mi vezetjük a tabellát,évek óta van esélyünk végre nyerni valamit erre tessék igy játszunk!!!
10 éve
Törölt felhasználó
konkrétan nyakig fürdünk a szarban....ramsey újjabb 6 hét,mire már vissza tér oly mindeggy lessz sajnos,illetve rosicky,walcott, majdnem a legjobbjaink oda...egy olyan igazolás segéthetne ami a kezdőbe számítana ,de cserére semmi nem segít flamini 3 meccset kapott ami borzasztóan aggaszt,hogy lehet ilyen rutinatalan pöcs?komolyan mondom...wilshere lófasz...lesérül mindig...hazardot nem rugdossák? oszt az nem sérül le hetente...most akkor jöhet az Arteta,Oxi belső kettős? a nagy rangadókra? hát köszönöm

Szólj hozzá