Alex Oxlade-Chamberlain a Coventry elleni meccset követően elismerte, jogosan veszekedett vele Per Mertesacker egy labdaeladás után.

A második félidő elején a félgőzzel játszó Arsenalt komolyan meglephette volna a harmadosztályú ellenfele, amelynek a kétgólos hátrány miatt nem volt több veszítenivalója. Ekkor történt meg, hogy Oxlade-Chamberlain könnyelműsége miatt labdát vesztett az Arsenal, a Coventry pedig az ellentámadásból kis híján megszerezte a szépítő találatát, ám végül csak a kapufát találta el.

Ez esetet követően a kapitány Mertesacker látványos ordítással adta Chamberlain tudtára, hogy többet ne hibázzon. A fiatal angol szerint a letolás jogos volt, és hálás volt a német védőnek.

"Magas szintet várunk el egymástól. És ha valamit nem eszerint teszünk, akkor az egyik csapattárs jelezni fogja." - mondta Chamberlain az esetről.

"A Coventry ellen eladtam a labdát, amiből kapufáig jutottak. Tudtam, hogy hibáztam. Per pedig remek formában emlékeztetett, hogy mit kell tennem. Éppen erre volt szükségem."

"A lécet magasan kell tartanunk. Persze fontos, hogy ezeket a szituációkat jól kezeljük le. A pályán csak az ordítást lehetett hallani - most éppen Pertől, de jöhetett volna mástól is -, de a végén az illető odajön és megmagyarázza a dolgokat."

"Ebben a csapatban van néhány erős jellem. Különösen a tapasztaltabb játékosok, mint amilyen Per vagy Mathieu Flamini, tudják, hogy mi a szint, amit tartanunk kell. Nagyon sokat hallgatunk rájuk."

"Nagyon sok fiatal van a csapatban, szóval jó, hogy van egy-két olyan játékos, aki tud segíteni nekünk. Azt gondolom, erre minden csapatnak szüksége van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

10 éve
Törölt felhasználó
Tomu89, http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-Partidos-en-descarga-%28Full-matches%29 Itt általában minden meccsünk fent szokott lenni néhány órával a meccs után. :)
10 éve
Törölt felhasználó
puma is megvan...elméletileg európában a legnagyobb transzfer
10 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Meg tudjátok mondani nekem, hogy honnan lehetne majd letölteni a Soton elleni meccset? Mert sajna nem fogom látni
10 éve
Törölt felhasználó
A deal between Arsenal and Schalke for Julian Draxler is ‘in the offing’. [Sky Sports News]

na ez már remélem ad valami okot,hogy bizakodjunk :D
10 éve
Törölt felhasználó
Abból a 4 idegenből szerencsére 2 londoni derbi, tehát helyben maradunk azért nagyjából.

Szólj hozzá