Arséne Wenger nagyszerűnek tartja, hogy a pénteki játéknap ellenére is telházas közönség fogadja majd az Arsenal csapatát a Coventry elleni FA-Kupa meccsen.

10 éve fordult elő utoljára az, hogy az Arsenal pénteken lépett pályára valamilyen küzdelemben - ma viszont még a hétvége előtt sor kerül az Ágyúsok meccsére.

"A telház híre fantasztikus. Ez is mutatja, hogy milyen nagy klub is az Arsenal." - mondta Wenger.

"Minden tiszteletem azoké a szurkolóké, akik péntek este is eljönnek megnézni a meccsünket és hogy miattuk telház fogadja majd a játékosokat."

A pénteki meccsnek további előnye is van az Arsenal számára. Miután a következő bajnoki fordulóra jövő kedden kerül sor a Southampton ellen, Arséne Wenger csapatának több ideje lesz regenerálódni a következő meccs előtt.

"A decembertől egészen mostanáig nagyon kevés időnk volt felkészülni a következő meccsre. Most egy kicsit szellősebb a menetrendünk. Általában a péntek estéinket szállodákban töltjük, hogy rákészüljünk a másnapi mérkőzésre."

"Most pedig legközelebb csak kedden fogunk játszani, emiatt nem is kell annyit rotálnom."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

10 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen sérülten hogy játszana?
10 éve
Beszarás. Még egy biszem-baszom Coventry ellen se kezd Vermaelen... oké, hogy nagyon jól teljesít a két belső védőnk, de ez nem ezt jelenti, hogy minden egyes meccsen nekik kell játszaniuk.
10 éve
Törölt felhasználó
#‎Arsenal‬ team to play Coventry: Fabianski, Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Gnabry, Podolski, Bendtner

Subs: Viviano, Sagna, Monreal, Flamini, Zelalem, Cazorla, Giroud
10 éve
Törölt felhasználó
Fabianski - Jenkinson Mertesacker Koscielny Monreal -Flamini - Oxi,Cazorla,Wilshere Podolski - Giroud
10 éve
sosimaster: Vermaelen sérült, nem?

Szólj hozzá