Félgőzzel, simán hozta a kötelezőt az Arsenal csapata, hazai pályán 4-0 arányban győzedelmeskedtek Arsene Wenger fiai a Coventry City felett.

A mérkőzés remekül indult Podolski számára, aki az első negyed óra után szerezte meg a vezetést csapata számára, majd a 37. percben növelte a saját maga és az Arsenal előnyét.

A második játékrészre egy kissé kiengedtek a hazaiak, ez idő alatt a Coventry kidolgozott néhány lehetőségét, sőt egyszer a kapufát is eltalálták a vendégek.

Az összecsapás utolsó harmadában további két gólt szereztek a londoniak, a két csereként beálló játékos, Olivier Giroud és Santi Cazorla volt eredményes.

Mai győzelmével a legjobb 16 közé jutott az Arsenal, vasárnap derül ki, hogy ki lesz a negyedöntőben a következő ellenfele a csapatnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

10 éve
Akármi is lesz, nem kéne elszarni az FA-Kupát. De remélem, könnyebb ellenfelet kapunk hazai pályán a következő körben. Nagyon nehéz a sorsolásunk akkorra.
10 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne szép csendben elmenetelni a döntőig, és megnyerni...
Pláne hogy a city 2vel sz*pik a Watford ellen a félidőben xDDD
10 éve
Törölt felhasználó
Láttátok Wenger fejét, amikor Draxlerről kérdezték? :D :D
Nem kell belőle nagy dolgokat levonni, csak egy tipikus Wenger-mimika.

A meccshez pedig gratulálok, pontosan így kell megverni egy kiscsapatot az FA kupában, ahogy mi ma megtettük a szezon kellős közepén, fontosabbnál fontosabb meccsek közepette. Remélem a Mu és Bayern meccsek közti fordulóban is hasonló ellenfelet kapunk. A Coventryt pedig sajnálom, nem szolgáltak rá a 4 gólos vereségre, de az utolsó 5-6 percre már nagyon elfáradtak.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem volt egy magas színvonalú meccs, de ügyesen megoldották a fiúk, a lényeg, hogy ott vagyunk a legjobb 16 között. A keddi meccs nem lesz egyszerű, megfogunk izzadni a Southampton otthonában. GO-GUNNERS!
10 éve
Törölt felhasználó
A 2-0 utáni hullámvölgy ellenére szerintem sima meccs volt. Nem hajtottuk agyon magunkat, ennyi bőven elég volt a csapattól.
Kíváncsian várom a vasárnapi sorsolást.
Hajrá ágyúsok!! GO GUNNERS!

Szólj hozzá