Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, hogy bűnösnek érzi magát, amiért továbbra sem tud pozitív hírekkel beszámolni egy esetleges átigazolást illetően, de nem akar hazudni az Arsenal szurkolóinak.

Az idő viszont sürgeti a francia menedzsert, akitől azt várják a szurkolók, hogy legalább egy féléves kölcsön erejéig egy csatárral megerősíti a keretét a májusi befutóig. Kezdeményezések történtek ezügyben, ám áttörés eddig nem volt.

Néhány bulvármédium a napokban arról számolt be, hogy Wenger látták az angliai Heathrow repülőtéren, ez pedig - elmondásuk szerint - arra utalt, hogy a francia menedzser játékosügyben ment tárgyalni egy meg nem nevezett európai városba. Wenger elismerte, hogy valóban járt a repülőtéren, ám ettől függetlenül az Arsenal nem áll közel valamilyen átigazoláshoz.

"Mindig egy kicsit bűnösnek érzem magam, hogy úgy jelenek meg egy átigazolási szezon alatti sajtótájékoztatón, hogy nem tudok senkit sem bejelenteni. Ugyanakkor nem akarok hazudni sem." - mondta Wenger.

"Valóban jártam a heathrow-i repülőtéren, de ez nem hozható összefüggésbe az átigazolásokkal. Jelenleg nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy bárkit is igazoljunk. Azt kell mondanom, hogy ennek a közelében sem állunk."

"Összességében egy erős keretünk van. Ha valaki kivételes játékos elérhető lesz a piacon, meg fogjuk próbálni leigazolni. De nem minden csapat fog majd tudni erősíteni. Vásárlások lesznek, de ez nem jelenti azt, hogy ez erősítés is lesz egyben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

10 éve
Törölt felhasználó
metálmackó! Hasonló időtávlatból követem Én is a klub mindennapjait, így tisztában vagyok vele mi volt az elmúlt 8 év tendenciája. Ha tényleg naprakész vagy az Arsenallal kapcsolatban, akkor tudod jól, hogy ezeket a 'tapasztalatokat' nyár óta úgy ahogy van kukába lehet dobni!
Nem számoltam össze, hogy az utóbbi hetekben hány játékos neve merült fel a klubbal kapcsolatban pletyka szintjén, de biztos vagyok benne, hogy legalább két számjegyű az eredmény, és tudjuk jól, hogy minden átigazolás 'szóbeszédből' indul. Ha már következtetések, január utolsó napjai(főleg 31.e) mindig arról szólnak, hogy felgyorsulnak az események, ezért érdemes kivárni a hónap végét mielőtt bármilyen felelőtlen kijelentést tennénk.
Nyilván főleg a csatárposzt az, ahová égető szükség lenne egy új érkezőre, de ha belegondolsz a csapat úgy játszott 3 hónapig, hogy sem Cazorla, sem Podolski, sem Chamberlain nem volt bevethető, Walcott is csak az idény legeslegelején, és így is sikerült egy igen jó sorozatot felépíteni, a tabella élére ugrani, majd ott maradni.
A rangadókkal kapcsolatban nekem is van hiányérzetem, a Chelsea(ami 0-0 lett), és az United ellen többet érdemelt volna a csapat, a City viszont csúnyán átgázolt rajtunk, de a szezon 2. felében a 3 derbiből kettőt hazai pályán játszunk majd, így bízom benne, hogy sikerül otthon jobb eredményekkel zárni ezeket a meccseket.
Értem, hogy levontad a saját következtetéseid, és erre alapozod a véleményed, de látni kell, hogy ez már nem ugyanaz a csapat, amelyik az elmúlt években volt, és a helyzet is merőben más.
10 éve
Törölt felhasználó
EriCesc!

Ígérem, meg fogom nézni a hátralévő meccseket. Egyébként nem vagyok jós, sem médium pusztán több mint 10 éve nézem az Arsenalt, és követem a történéseket nap nap után, amiket pedig mondtam az nem jósolás, hanem következtetés, amihez nem kell agysebésznek lenni, csak emlékezni az elmúlt évekre: Minden egyes átigazolási időszakban ha vkit szerváltunk a végén annak legalább a neve felmerült az azt megelőző időszakban, mégha először csak találgatás szintjén is...... (emlékszel milyen majomparádé volt Arshavinnál? Chamakh, Cazorla, Giroud stb megszerzése előtt hetekkel olvashattál róluk az Arsenal.com-on, vagy itt. Továbbá január 24 van, 1 hét van arra h vkit leakasszunk akár kölcsönzés, akár végleges igazolás szintjén. Te hallottál konkrét érdeklődésről? Vucinic óta sztem akkora kuss van h szinte hallani lehet.....
A meglepetésről:A csapat idei teljesítménye nekem már meglepetés volt, és attól sem félek h nem mutatnak majd semmi újat.....A bajnokság végkimenetelével kapcsolatban pedig: én amit írtam azt a keretről írtam: a játékosok amúgy is sérülékenyek, és sztem minden nagyobb ütközés után egy átlag Arsenal szurkoló a fejéhez kap h "csak álljon fel a saját erejéből, és tudja folytatni...." Nézd meg mit csinál a MU Rooney, meg Persie nélkül....nézd meg h a Chelseanak milyen a kispadja...., vagy mást ne mondjak a Citynek....azt próbálom magyarázni Neked h nekünk egy alapember sérülésénél konkrétan alig van opció a pótlásra! Walcott kidőlt, Giroud hol jó hol nem, Poldi még nem 100%-os, Bendtner meg Bendtner....és ez volt a támadóalakulatunk, eddig 1 végleges sérüléssel! 1-el!
Arról meg h ki lesz a bajnok: Nem tudom egyet értesz e avval, h úgy gondolom nem mind1 ki nyeri a rangadókat. Mivel úgy tudom követed az eredményeket avval is tisztban vagy, hogy sem a Chelsenak, sem a Mu-nak nem lőttünk gólt! Többször írtam már h felállt védelem ellen a támadójátékunk hatástalan. A végelszámolásnál minden pont kelleni fog, és azt azért ne hagyjuk el, hogy azok a csapatok rabolnak tőlünk pontokat az elvesztett rangadók által, akik konkrétan a seggünkben lihegnek. Egyetlen pont az előny jelenleg a Cityvel szemben, szted ez mire elég? Egy dolgot még hadd írjak le: a City ellen az a 6-os azért csúnya volt főleg úgy h sztem távolról nem volt ekkora különbség a 2 csapat közt, a MU kibekkelte, a Chelsea pedig viszonylag simán irányítva nyerte meg a meccset ellenünk, pedig egyiknél se lehetett mondani h szarul játszottunk: egyszerűen nem tudtunk normálisan a kapujukhoz kerülni.
Ha már ilyen szépen leosztottál engem, először is: én nem jósoltam hanem még1x mondom: leszűrtem a tanulságokat a közel-és régmúlt alapján, másodszor pedig szívesen venném ha megírnád nekem h azokban a dolgokban amiket most utoljára írtam: miben tévedtem, mire emlékszek rosszul, vagy ezekben épp milyen baromságot lehet találni?
10 éve
Törölt felhasználó
Durva, hogy mára odáig jutottunk, hogy egyesek nem csak feltételeznek dolgokat, hanem egyenesen kijelentik, hogy nem lesz igazolás, és bajnokságot sem nyerünk.

metálmackó! Azért a bajnokságból hátralevő meccseket még megnézed, nem? Jó is úgy leülni a TV elé, hogy neked az égegyadta világon már semmi, és senki nem tud meglepetést okozni.

Donz94! Hónapokig? Elsején még játszott a Soton ellen! Egy ilyen helyzetet amúgy sem lehet összehasonlítani egy hosszútávú sérüléssel. Teljesen más az, amikor egy játékosnak újra fel kell építenie magát, mint amikor edzésben van, és csak a lehetőségre vár.

JACKOXI! Nem volt meghatározó játékosa idén a Chelsea-nek(padról nehéz is lett volna), de az Ő eladásával Mourinho egy variációs lehetőségtől fosztotta meg a csapatát. Ha a kontráknál nem is vették sok hasznát, és a védőmunkája is hagyott kivetni valót, amikor olyan helyzetekbe kerül majd a Chelsea, hogy nem játszhatják az alapjátékukat, és ellenük áll be az ellenfél, hiányolni fogják a spanyolt, aki az ilyen szituációkban tud igazán a csapat hasznára lenni.
10 éve
Törölt felhasználó
Mata igenis nagyon komoly erősítés ennek a töketlen bandának, mert Ő egy csupaszív játékos, aki a szívét kiteszi a pályán. Ne felejtsétek el azt sem, hogy ez a MU jelenleg Rooney meg Fuck Persie nélkül nyomja, és ha visszatérnek a támadó alakzat úgy fog kinézni h Persie-Rooney-Mata.....egy ilyenért még az a fostalicska Barca, vagy a Madrid vagy bármelyik topcsapat ugrana. Mata igenis megéri azt a 37 millió eurót, és személy szerint jobb játékosnak tartom mint Özilt. Ne felejtsük el azt sem, hogy több éves PL tapasztalattal jött volna ide, és az se mind1 h anno a Chelseaben is pillanatok alatt húzóember lett, de egy Mourinho szintű faszkalap érkezése Őt is hazavágta......nem ő volt az első játékos a történelemben akinek Mourinho tett be....szóval Mata érkezése igenis fordulópont lesz a United formájában, és ha visszajön az a 2 kretén támadójuk is akkor csak még nagyobb bajban leszünk abban h megvédjük az első helyet és azért egy valamit ne felejtsetek el: nem csak a MU, hanem az ÖSSZES rivális Topcsapat (kivéve a Poolt) bedarált minket: A Chelsea, a City, és a Mu is.....hiába nyerjük meg a Fulham, Villa, stb. szintű meccseket, ha a rangadókat bebukjuk......és ez a keret jelenleg nem elég erős ahhoz, hogy PL-t nyerjünk vele.
10 éve
Törölt felhasználó
Egy játékost, aki hónapokig volt a partvonalon túl, nem lehet egyből bedobni a mély vízbe és 90 perceket játszatni vele! Bele telik pár hétbe, mire visszanyeri akár Podolski vagy OX a formáját.

Szólj hozzá