Arséne Wenger a Coventry elleni meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján elárulta, hogy egy visszatérővel lehet számolni a pénteki kupameccsre.

A francia menedzser tájékoztatása szerint Nicklas Bendtner már a hét eleje óta edzésben van, így ha szükséges, az ő játékára lehet számítani a meccsre.

Bendtneren kívül további visszatérő nem lesz a csapatban, ráadásul a Fulham elleni meccshez képest egyedül Tomas Rosicky-t veszítette el a keret.

Jó hír viszont, hogy Aaron Ramsey, Mikel Arteta és Yaya Sanogo a jövő hét elején visszatérhetnek az edzésekre, így hamarosan ők is játékra foghatóak lesznek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

10 éve
Törölt felhasználó
Ezen nagyot szakadtam... Különben én remélem, hogy kapnak páran kimenőt a meccsről, mert a keddi bajnoki azért Southamptonban kicsit húzósabb lesz. Lord pedig csináljon amit akar, de azért egy pár gólt lőhetne a cserepadról vagy a pályáról nekem mindegy,
10 éve
:D háát jah...elég szugerálnia és kész a armageddon! Bár azért adhatna kis örömöt erre a maradék időre míg itt van.

Sunnyugó pályára lépése érdekelne és Ramsey visszatérése.....kíváncsi leszek mit alkotnak majd. Ramseyre nagyon.....mert ha hozna egy lendületet mint szezon elején akkor megvan a PL cím....igazolás nélkül is!
10 éve
Törölt felhasználó
Minek? A Lord tud anélkül is gólt rúgni, hogy a keretben lenne. :D

Szólj hozzá