Arséne Wengert a pénteki sajtótájékoztatóján is többször kérdezték az átigazolási pletykákról, köztük a legújabb spekulációval, Julien Draxler esetleges leszerződtetéséről.

A francia menedzser szokásásához híven szűkszavú maradt, ám több pozitívum is elhangozott a sajtótájékoztatóján.

"Nem állunk közel Draxler leigazolásához. Olvastam a híreket, hogy már járt nálunk, az edzőközpontunkban. Ezek a pletykák olyanok, mint az UFÓ-król írt hírek. Egyesek mindenhol őket látják..." - mondta Wenger.

"Ami a másik pletykát illeti: nagyra tartom Berbatovot. De nem tettünk lépéseket azügyben, hogy leigazoljuk őt. Nem gondolom úgy, hogy ez változhat, mert Bendtner hamarosan visszatér, ráadásul Yaya Sanogo is fejlődést mutat az edzéseken. Természetesen Theo Walcott elvesztése nagy érvágás a csapatnak, de bízom abban,hogy pótolni tudjuk a hiányát."

"Nem tettünk lépéseket egyetlen játékos megszerzéséért sem. Megértem, hogy a mi játékosaink, mint például Mertesacker kíváncsi ezügyben. Én is az vagyok, ilyen a természetem. Az átigazolási időszak január 31-ig tart. Jelenleg pedig nem állunk közel egyetlen játékos megszerzéséhez sem."

Wenger közölte, hogy Sagnával és Mertesackerrel jól haladnak a tárgyalások a hosszabbítást illetően.

"Remélhetőleg hamarosan be tudunk majd jelenteni valamit." 

A francia végül elárulta, szíve szerint beszüntetné a januári átigazolási időszakot.

"Bármikor számolhatnak ezügyben velem. Vagy lehessen igazolni az egész szezon alatt, vagy szüntessék be a januári igazolósdit. Amikor Angliába jöttem, egészen áprilisig lehetett igazolni, mégsem okozott ez semmilyen problémát. De persze a gondban lévő csapatoknak ez az időszak most jól jön."

"Ezzel együtt nem gondolom, hogy aktívak lesznek a csapatok januárban. Nagyon kevés aktivitás van. Persze megélénkülnek majd az események, de rendszerint csak az utolsó három napon."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

10 éve
Törölt felhasználó
szasza86! Berbatov ma nem lőtt két gólt, de egyet se, bánatodra.
10 éve
juj itt régi hszből is idézünk vissza?:D ez már mekkora görénység bakker:D
10 éve
Törölt felhasználó
Számomra teljesen érthetetlen a kialakult hangulat. Az addig rendben is lenne,hogy vannak véleménykülönbségek, hiszen máshogy gondolkodunk, másként látjuk a dolgokat (néha irreálisan különbözően), de az, hogy pánikhelyzet alakult ki, főleg a jelenlegi helyzetet figyelembe véve,egyszerűen érthetetlen. Úgy tűnik, hogy kezdünk kilépni a beígért átmeneti időszakból,amit a szurkolók egyrésze fel tudott fogni,hogy miről is fog szólni, előnyös szponzori megállapodások köttettek, és idén nyáron meg tudtuk tartani az összes meghatározó játékosunkat,emellett érkezett Özil,ami jelzés értékű. Féltávnál az élen állunk, amire régóta nem volt precedens. Ha nem is leszünk bajnokok, idén világosan körvonalazódik, hogy az Arsenal megindult a felfelé vezető úton, és a jövőben számolni kell velük,de az is egyértelmű volt, hogy nem lehet azonnal azt várni a csapattól,hogy bajnokok leszünk (ha mégis így lesz, az igazi jutalom).
A téli átigazolási szezon körüli dráma szintén érthetetlen. Ilyenkor mindig nehéz igazolni, a csapatok nem akarják elveszteni legjobbjaikat, és csak azért feltölteni középszerű játékosokkal a keretet,hogy mennyiségben meglegyünk, aztán meg a nyakunkon maradnak, felesleges! Berbatov is kétségtelenül jó játékos volt,de egyrészt a hozzáállása mindig is problémás volt, másrészt ő se lesz fiatalabb. Nem hinném,hogy véletlen,hogy jelenleg a Fulhambe játszik. Személyes vélemény,de én jobban bízom Bendtnerben, aki eddig idén nem okozott csalódást, és bízom benne,hogy ez így is marad!
10 éve
Törölt felhasználó
Ti vagytok az arcok fasza gyerekek vagytok veregessétek meg egymás vállát vagy szopjátok le egymást :D
10 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! A múltban történtekről feltételes módban írsz("ha nem érjük el a 4. helyet.."), de a meg nem történt dolgokat már tényként kezeled("itt nem lesz igazolás")! Érdekes egy fazon vagy, az egyszer biztos.

"Te komolyan azt gondolod,hogy azt várom mikor csuklik meg a csapat."

"kíváncsi leszek mikor pukkadunk ki teljesen ."

(:

Szólj hozzá