Arséne Wenger elárulta, hogy várhatóan nem lesznek visszatérők az Arsenal keretébe a Fulham elleni meccsen. 

A csapat az előző bajnokiján két játékost veszített el sérülés miatt: Nacho Monrealt lábközépcsonttörés gyanújával kellett lecserélni, míg Tomas Rosicky-nek az orra tört el egy szerencsétlen szituációt követően.

Wenger elárulta, hogy Monreal sérülése végül nem olyan súlyos, mint ahogyan azt gyanították.

"Monreal játéka kétséges szombatra, mert kificamodott a bokája az Aston Villa elleni meccsen. Nem felszíni a sérülés, hanem meghúzódtak a szalagjai."

"Ami Rosicky-t illeti: volt egy altatásos műtétje a napokban a törött orra miatt, ami két helyen is eltört. Talán maszkban bevethető állapotban lesz, de nagyon figyeljük az állapotát."

A többi sérült játékos azonban a Coventry elleni FA-Kupa meccset követően bevethető lesz.

"Ramsey és Arteta kihagyják a Fulham elleni meccsünket, Vermaelennel együtt. Személy szerint úgy vélem, hogy ők hárman a Coventry elleni meccsen sem lesznek pályán, de utána visszatérhetnek majd."

"Bendtnernek van egy kevés esélye, hogy ott legyen jövő pénteken. De minden valószínűség szerint ő is csak utána térhet majd vissza."

A francia menedzser beszámolt Theo Walcott állapotáról is, az angol játékost műteni kellett a keresztszalag-szakadása miatt.

"A műtét jól ment. Súlyos sérülés volt a térdében, szóval szüksége lesz az előre jósolt időszakra a rehabilitációját illetően. Emiatt nem szabad reménykedni, hogy ott lehet majd a világbajnokságon. A cél az, hogy fitt legyen a következő szezonra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

10 éve
azt a bomba formát azért várjuk meg Ramsey bátyónál.....a B csapat nagy része sérült (Monreal, Verma, Bendő, Rosi is (?)..) szóval nem kell alul értékelni az FA kupa meccset. Mehet oda a kezdő simán. Lehet azt bírni simán. ;-P
10 éve
Törölt felhasználó
gonka kezdőjével és a padon lévő Gnabryval, Rosickyvel, Cazorlával nem lehet gond a Fulhamet legyőzni, a Coventryt meg totál B csapattal is meg kell verni. Valószínűleg Ramsey bombaformában fog visszatérni, tényleg nagy szükség lesz rá Februártól.
10 éve
Törölt felhasználó
Ramseyre nagyon nagy szükségünk lenne már, de ezt a Fulhamot nélküle is agyon kell verni, jó lenne végre egy gólkülönbséget javító meccs is már, erre a Fulham pont tökéletes lenne
Sagna-Merte-Kosci-Gibbs
Flamini
Wilshere-Chamberlain
Özil-Giroud-Podolski

Szólj hozzá