A Premier Liga soron következő fordulójában végre pályára lép az Arsenal is, az Aston Villa ellen.

A kezdő:  Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Flamini, Cazorla, Ozil, Gnabry, Giroud.

Cserék: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Podolski, Oxlade-Chamberlain, Ju-Young Park

Végeredmény: Aston Villa-Arsenal 1-2

Gólok: Benteke ('76), ill. Wilshere ('34), Giroud ('35).

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (57)

10 éve
Nem hiszem el,hogy nem lehet betenni a szélre Podolskit....Olyan kiszámítható a játékunk ennyi támadó középpályással....Nincs egy ember aki befejezze a támadásokat, nagyon impotens a játékunk ezzel a Cazorla-Özil duóval, egyszerűen mindig csak a tili toli megy,nagyon gagyi.Tudni lehet,hogy nem fogják eltolni, csak megy az oda-vissza passz, semmi értelme Wenger is rájöhetne.Egyszerűen én azt vettem észre,hogy ez a két játékos kioltják egymást, ha egyszerre vannak a pályán.
10 éve
Törölt felhasználó
Cazorla ma tényleg értékelhetetlen teljesítményt nyújtott. Ráadásul a bekapott gólt megelőző akció is az ő labdavesztéséből indult. Idén nagyon hullámzó teljesítményt nyújt.
10 éve
Fos volt, majdnem rábasztunk. Jack a meccs embere. Cazorla ma szar volt.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem értem, miért kell mindig megnehezítenünk a saját dolgunkat. Szemmel látható volt, hogy néhány gyors húzásból simán megbolondítható ez a Villa védelem. Egy kicsit kellett volna megrázniuk magukat a fiúknak a második félidőben, és simán lövünk még 2-3 gólt.
10 éve
Törölt felhasználó
Megvan! Nem volt egy könnyű meccs, bár a Villa az egész meccsen folyamán alig-alig veszélyeztetett. A lényeg, hogy begyűjtöttük a három pontot, s visszavettük az első helyünket! :) Szép volt fiúk!
GO-GUNNNERS!!

Szólj hozzá