Arséne Wenger az Arsenal hivatalos weboldalának adott interjújában ismertette az Aston Villa ellen készülő kerettel kapcsolatos sérülésjelentést.

A hét legrosszabb híre kétségtelen az volt, hogy Theo Walcottot keresztszalag-szakadás miatt hat hónapra veszítette el az Arsenal.

"Lesz egy műtéte, majd következhet a rehabilitáció. A hat hónapos kihagyást mindenki tudja, és reméljük, minden jól megy majd. Csak azt tudom mondani, hogy az ő kiesése rossz hír a csapatnak, és persze neki is." - mondta Wenger.

Az elmúlt napok legpozitívabb történése viszont Alex Oxlade-Chamberlain visszatérése volt - az angol játékos öt hónapot volt kihagyni egy sérülés miatt.

"Hihetetlen, hogy az Aston Villa elleni első bajnokinkon sérült meg, majd öt hónappal ezt követően éppen az ellenük térhet vissza. Nagyon friss játékosról van szó, aki új löketet adhat a csapatnak."

Wenger ezt követően a visszatérőkről beszélt.

"Giroud és Özil gond nélkül edzettek ma, ők ott lesznek a hétfői keretben. Ramsey és Gibbs sincsen már távol a visszatéréstől. Még arra is van egy kis esély, hogy ők is játszhatnak az Aston Villa ellen."

A francia menedzser a csapat két rövid távú sérültjéről is adott tájékoztatást.

"Bendtner három hét múlva kezdheti meg az edzéseket."

"Vermaelent egy kis térdsérülés miatt kellett lecserélni a Spurs elleni meccsünkön. A hétfői meccsre még nem biztos, hogy rendben lesz, de nem tűnik komoly gondnak a sérülése."

"A többiek bevethető állapotban vannak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

10 éve
Törölt felhasználó
on Ramsey and Gibbs...
Ramsey and Gibbs are very close. There is a small possibility that both of them could be available on Monday.

Remek hírek! :)

Szólj hozzá