Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy Nicklas Bendtner bokasérülése megváltoztathatja az átigazolási terveit.

Miután a dán játékos egyre inkább formába lendült, valamint Podolski és Walcott is visszatérhettek a keretbe a sérüléseiket követően, Wenger valószínűtlennek nevezte, hogy igazolni fog támadót a januári átigazolási ablakban.

Az Arsenal menedzsere egyelőre nem lépett kapcsolatba senkivel a január 1-jén megnyílt átigazolási piacon, de elmondta, kettőzött figyelemmel kíséri az átigazolási ablakot, s ha szükséges lesz, akkor igazolni fog.

Semmit sem szeretnék kizárni, de jelenleg nagyon figyelmesen értékeljük a belső helyzetünket: a sérüléseket és a visszatérő játékosokat. Elemezzük a szituációt, és nagyon óvatosan állunk a dolgokhoz, amíg bővebbet nem tudunk Bendtner sérüléséről, vagy Yaya Sanogóról, aki már visszatérhetett az edzésekre. Csak mindezek függvényében döntünk majd.

- mondta Wenger.

Frusztráló a helyzet, de meg kell birkóznunk Bendtner sérülésével. Már csak azért is nehéz ezt elfogadni, mert nehéz időszakon ment át a játékos.
Folytatta a munkát, és remek hozzáállásban edzett, kezdett visszatérni a legjobb formájához, majd azonnal jön egy sérülés. Remélem, nem kell majd hosszú időszakot kihagynia.

Az Arsenalt az elmúlt időszakban több csatárral, mint például Diego Costával, vagy Alvaro Morátával is hírbe hozták. A legújabb név pedig a Fulham támadója, Dimitar Berbatov volt, aki azonban nem szerepel Wenger radarján.

Berbatov leigazolása nem merült fel. Egyelőre nem vagyunk az átigazolási piacon, senkivel sem vettük fel a kapcsolatot.
Amúgy sem szeretek konkrét neveket feldobni, mert ez tiszteletlenség lenne a játékos jelenlegi klubját illetően, ráadásul negatívan hathat a játékos teljesítményére is. Jelenleg csak mérlegeljük a lehetőségeinket. Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy ezek a lehetőségek igen szűkősek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

10 éve
Törölt felhasználó
Azért M'Vila jó kis játékosnak indult, a válogatottban és a Rennesben is jó meccseket hozott le és szerintem nagyon is illett volna a mi játékfelfogásunkba. Nála inkább fejben vannak a problémák, egy jó példa arra, hogy a tehetség nem minden. Azért durva, hogy pl velünk meg a Reallal is összehozták 2 éve, most meg semmit nem hallani felőle.
10 éve
Törölt felhasználó
Hát ez az:) Már senki sem emlékszik rá, pedig anno megmentő lett volna. mennyi ember oda meg vissza volt tőle most meg a Rubinban vitézkedik. Benteke is lehet besült volna nálunk, volt egy jó éve és ennyi. Ne csináljuk már amit más csapatok, hogy egy jó év után veszünk valakit súlyos milliókért, hogy utána menjen a levesbe.
10 éve
henczb: Pfhú basszus! Már el is felejtettem, hogy létezik M'Vila. :D Lehet tudni róla valamit? Hogy megy neki a ruszkiknál? Esetleg képben van-e a távozása nagyobb csapathoz?
10 éve
Törölt felhasználó
Nem ide tartozik, de ha jól látom, Gilberto velünk edz. http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-train-ahead-of-tottenham-match (5. kép)
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem csak rizsázik az öreg,hogy kajáltassa a népet :D

Szólj hozzá