Arséne Wenger a Tottenham elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján ismertette a kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A francia menedzser közlése alapján az Arsenal nem számíthat Nicklas Bendtner játékára a szombati rangadón. A dán játékos az előző bajnokin a gólszerzést követően olyan szerencsétlenül ért földet, hogy kificamodott a bokája. A stáb a mai napon fogja megvizsgálni az orvosi jelentéseket, s csak eztán fogják tudni megbecsülni, hogy mennyi időt hagy ki a játékos.

Olivier Giroud teljesen más miatt kényszerülhet kihagyni a találkozót. A szeptemberi meccsen a győztes gólt szerző csatárnak rendbe jött a bokája, ám most betegség miatt nem tudott edzeni. Wenger szerint 90%, hogy ő sem léphet pályára a Spurs ellen.

Mesut Özil válla rendbe jött Wenger szerint, a németnek még van egy erőnléti viszgálata a nap folyamán. Wenger úgy véli, hogy a középpályásnak még túl korán jöhet a meccs.

Aaron Ramsey és Kieran Gibbs biztosan nem játszhatnak a mérkőzésen.

Alex Oxlade-Chamberlain viszont egyre közelebb a visszatéréshez, a tavaly augusztusban lesérülő középpályás a jövő hét folyamán csatlakozik a teljes körű edzésekre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

10 éve
eriCesc: Merte jobb lenne a magassága miatt Adebayor ellen, mint Kosi.
10 éve
Törölt felhasználó
Fabianski-Jenkinson,Koscielny,Vermaelen,Monreal-Arteta,Flamini-Walcott,Zelalem,Rosicky-Podolski

Zelalem egy sorral feljebb hatékonyabb lehet. Nálam a belső kettes a Koscielny-Vermaelen páros lenne, Mertesacker valamivel több meccset játszott, mint a francia, szóval ráfér a pihenő. Középen Arteta-ék kellő biztonságot adnának a csapatnak, elől pedig nincs túl sok variációs lehetőség. Ryo, Gnabry és Akpom, esetleg Cazorla beszállhat a meccs későbbi szakaszában az eredmény alakulásától függően.

ui.: Két átigazolási hír - Damien Martinez a szezon végig kölcsönben a Sheffield Wednesday-é. - Salamon Kalou neve ismét felvetődött az Arsenal-lal kapcsolatban, elvileg van egy 2 és fél millió fontos kivásárlási ár a szerződésében.
10 éve
A Szczesny - Jenkinson Mertesacker Vermaelen Monreal - Arteta Zelalem - Walcott Rosicky Gnabry - Podolski kezdő nem lenne rossz.
10 éve
Törölt felhasználó
Lewdowski Bayern - ál orvosin már 100 % ként kezelik hogy oda megy .... pedig nálunk is jó lenne ;)

Szólj hozzá