Komoly sérüléshullámmal küzd az Arsenal Arséne Wenger tájékoztatása szerint. 

A francia menedzser a naptári év utolsó napján tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy több játékosra nem számíthat a Cardiff elleni bajnokin, s ugyancsak számos játékosra vár még egy utolsó erőnléti vizsgálat.

Aaron Ramsey és Mesut Özil biztosan nem térhetnek vissza a Cardiff ellen. A walesi játékosra még három hét kihagyás vár, míg Özil a napokban keresett fel egy specialistát a gyulladt válla miatt - Wenger ez utóbbiról még nem tudott részletesen beszámolni, mivel nem látta a jelentéseket.

A Newcastle elleni meccsen egy bokasérülés miatt Kieran Gibbset veszítette el a csapat. Az angol játékos pótlására pedig nem biztos, hogy tud vállalkozni akár Monreal, akár Vermaelen - tudniillik a kettősre betegség miatt nem számíthatott Wenger az előző meccsen sem, s nem biztos, hogy készen állnak majd a következőre.

Olivier Giroud is sérüléssel bajlódik. A francia játékos már a Newcastle elleni meccset is komoly fájdalmak mellett játszotta le, ám a Cardiff elleni meccset biztosan nem vállalja majd.

Wilshere, Walcott és Rosicky játéka is kérdéses még, rájuk még a meccs előtti délelőtt vár egy-egy erőnléti teszt. Walcottnak egy kisebb vállsérülése van, míg Rosicky a vádlijára kapott egy rúgást a Newcastle elleni meccsen.

Wenger a végére azért még egy jó hírt tartogatott a szurkolók számára: Alex Oxlade-Chamberlain egy hét múlva térhet vissza a normál edzésekhez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

10 éve
Törölt felhasználó
A cardiffot,mindenképpen lekell győznünk,bármilyen csapattal is fogunk kiállni!!!Csatárt pedig kell igazolnunk,mert egyedül a Giruod,nem fogja végigbirni az egész szezont,már az utolsó pár meccsen is látszott rajta,hogy fáradt,azért nem jöttek töle a gólok(méghogyha a newcastlel ellen az ö gólja döntött).!!!GO GUNNERS
10 éve
Törölt felhasználó
Igen, azért valljuk be, hogy ezt a Cardiff City-t B csapattal is kötelező megvernünk. Utána meg egy éledező félben levő s*prs ellen azért szükség lesz mindenkire aki hadra fogható.
10 éve
Törölt felhasználó
Egyébiránt, úgy gondolom, hogy a cikkben említett játékosok nem sérültek ténylegesen, csupán Wenger meg akarja előzni a túlterhelést, így sérülésre hivatkozva kihagyja őket. Ellenkező esetben mi lenne? Ha ne adj Isten nem nyernénk a Cardiff ellen (ilyen nem lesz!), akkor a szurkolók, a média ízekre szednék Wengert, hogy miért kellett ennyi embert 'kivenni' a csapatból.
Tehát fenn áll az örök dilemma: ha Wenger nem rotál, akkor az a baj, ha változtat, akkor meg az. De ezért ő a menedzser, hogy ezt jól kezelje!
10 éve
Törölt felhasználó
Kobe24! Egyetértek! Wengert folyamatosan kritika éri a rotálás hiánya miatt, és ha ez a korábbi években megalapozott is volt (a keret szűkössége miatt), idén abszolút nem jogos! A védelem nem szorul állandó rotálásra, mert ott sokkal inkább az állandóság az előrevezető. A legnagyobb terhelés a középpályás soron van, ezt a részleget folyamatosan 'rotálja' Wenger - rendszeres forgás van, nem sok mérkőzés volt, amikor ugyanazzal a középpályával álltunk volna ki. A csatársor más kérdés, nem volt Walcott és Podolski, Bendtner pedig nem volt bevethető állapotban - Giroud-nak bírnia kellett a harcot. Talán ezután lesz majd változás ezen a téren, főleg, ha még igazolna is a Mester.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom miért jöttök ezzel állandóan, hogy nincs rotálás. Most nem nézem vissza de az utóbbi kb. 1,5 hónapban szerintem nem küldtük pályára 2x ugyanazt a kezdőt. A másik, nehogy már egymás után 2-3 meccset ne tudjon 1 játékosunk anélkül végigtolni, hogy ne keljen pihentetni. Én itt másban látom a problémát, sajna vannak üveglábú játékosaink, de azért ez abnormális, hogy ennyi a sérülés. Bár lehet,hogy csak a s*prs elleni meccsre megy a pihentetés.

Szólj hozzá