A 19. forduló első játéknapja után a Manchester City átvette a vezetést a tabellán, miután egy góllal tudtak győzni az Eithad Stadiumban a Crystal Palace ellen. A Newcastle a 7. helyről várhatja az összecsapást. 

Az Ágyúsok a legutóbbi fordulóban egy meglehetősen érdekes meccsen győzték le idegenben a West Ham csapatát. Arséne Wenger korábban kijelentette, hogy tekintettel a sűrű menetrendre, rotálni fog. Ennek még nyomát sem láttuk, de a támadószekcióban szükség lenne egy kis pihenőre. Koscielny lehetséges, hogy ma már ott lesz a keretben. Podolski akár kezdőként is kaphat szerepet, a kalapácsosok ellen igen meggyőző teljesítményt nyújtott, Wilshere is újra pályára léphet, két meccses eltiltása után.

A newcastlei együttest idén nagyon jól teljesít, ezt jól mutatja a tabellán elfoglalt poziciója is. Csütörtökön 5-1-re ütötte ki a Stoke City csapatát, habár kettős emberelőnyben ez nem nagy meglepetés. Komolyabb sérülés miatt nem kell aggódni Alan Pardewnak, így a legerősebb kezdő tizenegyet küldheti pályára. Loic Remy, a Newcastle gólvágója, kiváló formában van, 10 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját az idei kiírásban. 

A 2012/2013-as szezonban mindkét alkalommal az Arsenal örülhetett a győzelemnek, ráadásul az utóbbi 12 idegenbeli látogatás során nem kapott ki.

A kezdőrúgás 14:30-kor lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

10 éve
-
10 éve
-
10 éve
Törölt felhasználó
Santi qrva jó lenne középen...bizonyította is már párszor meg az elmúlt meccsen utsó 20 percen...majd meglátjátok...nembaj ha ramsey és özil pihen 1-2 meccset...tudjuk pótolni őket aztán a szezon második felében nagyon kelleni fognak és jól is fog jönni a pihentetésük
10 éve
Törölt felhasználó
Sztem az lesz, ami tavaly tavasszal, vagy idén a Tottenham ellen is jól bevállt. Cazorla a bal szélen és Rosicky középen.
10 éve
Törölt felhasználó
Nacho és Verma betegek.

Szólj hozzá