West Ham 1 - 3 Arsenal

 

 

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (132)

10 éve
Szerintem Arsenal-City a bajnokságért. A Chelsea nem jó csapat,sok pontot buktak a kiscsapatok ellen, és a rangadókon szándékosan állnak be 0-0-át játszani. Ez nálam nem a bajnokesélyességüket növeli. A Liverpool meg túlságosan Suarezre épít.
A City jó formában van, mély keretük van. De ez kevés. Mi megállíthatjuk őket, ha formáa lendülünk egy kisebb hullámvölgyet követően. Giroud lehet kevés, de most jönnek vissza a többiek: Theo, Poldi és Oxi. Remélhetőleg Rambo sérülésen nem komoly.
10 éve
Az a gáz, hogy aki a legveszélyesebb csapat ránk csak 1 ponttal van lemaradva. Szubjektív véleményem szerint a City egyértelmű esélyese a bajnokságnak, utána pedig következünk mi a Poolal és a Chelsea-vel. Akkor lennénk igazán nagy esélyesek, ha télen vennénk egy klasszis csatárt, aki 10 helyzetből 9-et bever és nem olyan lomha, mint Giroud. A City és Pool szekere is azért fut annyira, mert nekeik van "elittámadójuk" (Suarez, Agüero). Meg azért ott van a vörösöknek még Sturridge, a Shittynek pedig Negredo, Jovetic és Dzeko. Nem egy rangadót buktunk el idén azon, hogy az ellenfélnek volt egy van Perise-je, Lewandovskia.
10 éve
Törölt felhasználó
Főleg az első félidő világszínvonalú volt a Pool meccsen, a második se volt rossz, de én pont úgy láttam, hogy nagyon ki jött, hogy melyik a jobb és profibb csapat (nálam valamiért a City tűnt ennek).
De ne mondjátok már, hogy az első félidőben elvett góljukon ment el minden...:D

Ramseynél pedig érett már ez, egy 2 meccses sérülés, alias pihenő jót fog tenni neki. Wilshere jól fogja pótolni.

10 éve
Ha nem inti be tévesen a partjelző azt a lest az 1. félidőben...
10 éve
Törölt felhasználó
Nem a Pool jó, hanem a City szar.

Szólj hozzá