Az Arsenal ma este londoni csúcsderbit játszik a Chelsea ellen, amire akár Laurent Koscielny is visszatérhet - véli ma reggel John Cross a mirror megbízható újságírója.

A francia védő a múlt hétvégén a Manchester City elleni mérkőzésen sérült meg, amikor is egy nagy vágás keletkezett a lábán, mely miatt le kellett cserélni a védőt. A helyére az Arsenal kapitánya, Vermaelen állt be.

Korábban a manchesteri Wayne Rooney volt akinek közel egy hónapot kellett kihagynia a combján keletkező seb miatt, azonban Koscielny úgy néz ki 10 nap alatt rendben lesz.

Cross szerint azonban a múltheti jelentések túlzóak voltak, a látványhoz képest nem volt olyan durva sérülés és a vágás a klub személyzetét is meglepte, olyan gyorsan bebógyult. A klub tájékoztatása szerint a Boxing Dayre, a West Ham ellen vagy a Newcastle elleni mérkőzésre térhet vissza - állt a múltheti jelentésben.

Wenger azonban a pénteki sajtótájékoztatón meghagyta a visszatérés lehetőségét, mivel csak 80 - 90 százalékra saccolta a védő hiányzását. Úgy néz ki jelenleg, hogy az elmúlt két napban jelentősen javult a védő lába. John Cross szerint ma reggel már az edzésen is részt vett Koscielny.

Koscielny visszatérése egy hatalmas lökés lenne, mivel ismét összeállhatna az Arsenal legerősebb védelme. Azonban ha Koscielny mégsem tudja ma vállalni a játékot, Vermaelen fog Mertesacker mellett játszani.

További jó hír, hogy Podolski ott lesz a kispadon a mai mérkőzésen.

 

Várható kezdő: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Flamini, Walcott, Ramsey, Özil, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

10 éve
Törölt felhasználó
10 éve
Törölt felhasználó
Nos, egyelőre nincs jobb, mint hogy egy ideiglenes justin.tv-s accounton megy majd a stream. VISZONT! nem publikus a dolog, kérlek titeket ne adjátok tovább sehol, se más arsenalos blogon, se facebookon, se máshol, mert minél jobban elterjed, minél többen nézik, annál hamarabb "kapcsolnak" le. előre is köszi.
10 éve
Santiclaus hol marad????:D
10 éve
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Rosicky, Ramsey, Ozil, Walcott, Giroud

Subs: Fabianski, Monreal, Jenkinson, Flamini, Cazorla, Bendtner, Podolski

Chelsea: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Mikel, Lampard; Ramires, Willian, Hazard; Torres.

Subs: Schwarzer, David Luiz, Cole, Oscar, Mata, Schurrle, Eto’o
10 éve
Törölt felhasználó
rápillantok

Szólj hozzá