Mint arról már korábban beszámoltunk Arséne Wenger és Bacary Sagna is hosszabbíthat a csapattal, sőt akár Per Mertesackerrel is sikerülhet a megállapodás, amely nagy eredmény lenne az Arsenal számára. 

A három hosszabbításból a leghamarabb Sagnára kerülhet a sor, akivel az angol sajó szerint karácsonyra lehet meg a megállapodás, mellyel egy jó ajándékot is biztosítana a csapat a szurkolók számára.

Másik, talán a legfontosabb hosszabbításra kerülhet sor a jövő hónapban, amikor is a már 17 éve regnáló Arséne Wenger hosszabbíthat egészen 2017 nyaráig. Wenger a legújabb hírek szerint a tegnapi 6-3 as vereség ellenére is beleegyezett a hosszabbításba.

Wenger aki a Nagoya Grampus csapatától érkezett 1996-ban, sokáig halogtta a döntését, mivel a Premier League-re akar koncentrálni. Az Arsenal a tegnapi súlyos vereség ellenére is vezeti a Premier League tabellát, illeve a Bajnokok Ligájában történő továbbjutás sarkallta Wengert a hosszabbításra. A megbízható mirror a klub egyik bennfentes forrását idézte.

Azt akarjuk, hogy Wenger maradjon és úgy gondoljuk, hogy maradni is akar. Biztosak vagyunk abban, hogy a következő hónap végefele hosszabbítani fog.

A következő hónapok mozgalmasak lehetnek az Arsenal számára, mert a fent említett két játkoson kívül Steve Bould és Neil Banfield is új szerzdést fog kapni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

10 éve
Törölt felhasználó
Ez borítékolható volt! AZ UEFA slágermeccseket akart, a nézettség szempontjából pedig nem is lehetett volna kedvezőbb a sorsolás: Man. City-Barca, Galata-Chelsea, Arsenal-Bayern.
10 éve
Törölt felhasználó
Azért a City is beszopta, nem enyhén. Nyilván ezeknek a párosításoknak nem az angol csapatok a favoritjai, de okozhatunk meglepetést a Bayern-nek ahogy tavaly is. Persze csak akkor ha nem a tőlünk megszokott tele gatyával lépünk pályára és gyorsan adunk nekik két gólt már az elején, mert a végén még véletlenül nyernénk. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Neeee!
10 éve
legalább a barcat elkerültük :D
10 éve
Törölt felhasználó
hülyének néztek de én a real madridnak örülnék a legjobban :DDDDDDDDDDDDD :coolgrin: :coolgrin:

Szólj hozzá