Nem várt jó hírekkel jelentkezett Arséne Wenger a csütörtöki hivatalos sajtótájékoztatóján.

Nem hivatalos értesülések szerint ugyanis Bacary Sagna szalaghúzódás miatt ki kényszerült volna hagyni a szombati Manchester City elleni mérkőzést, ám a francia szerint a védő pénteken bekapcsolódhat a teljes körű edzésmunkálatokba is.

"Sagnának pénteken lesz egy vizsgálata, csak ezután döntjük el, hogy utazik-e velünk Manchesterbe. Optimista vagyok ezzel kapcsolatban, de általában véve ilyen a természetem." - mondta Wenger, aki azt is elárulta, hogy nem számít sérültekre a Napoli elleni meccset követően.

"Pénteken lesznek az erőnléti vizsgálatok. Bár van egy-két kételyem, mindenki fittnek érezte magát tegnap."

Hamarosan pedig Lukas Podolski is csatlakozhat a kerethez.

"Podolski bevethető állapotban van, ugyanakkor még nem tartom elég meccs fittnek, hogy egy olyan rangadóra készüljön, mint a Manchester City elleni. Az e heti fordulót követően bevethetőnek fogom tartani a meccseken is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

10 éve
Törölt felhasználó
Wenger sem hülye. A vak is látja, hogy amikor csereként pályára lépett, mindig zavart tudott okozni az ellenfél védelmében, mindig új lendületet adott a csapatnak. Kezdőbe vele! :)
10 éve
Törölt felhasználó
Donz! Nem tudok többet, mint te, de szerintem Walcott holnap kezdeni fog! Úgy gondolom, hogy Wenger húzni akar valami újat, amire, valljuk be, szükségünk is lesz az elmúlt két meccs után. Theo pedig egy új dimenziót tud vinni a játékunkba. Másrészről Wenger a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy Walcott 100 százalékos állapotban van, szerintem ez se hiába történt.
10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ugyanazzal a csapattal lépünk pályára, mint az Everton ellen. Bár Walcott-ot én is a kezdőbe várnám. A támadó képességeit fölösleges kiemelni, mert mindenki tisztában van vele; viszont a vonal menti védekezésben szerintem sokkal jobb Rosicky-nél vagy Wilshere-nél (attól függ melyikük húzódik ki a szélre). A múltkor már említettem, hogy mennyire szeretném már vége Özilt és Theot egyszerre a pályán látni. Szerintem nem kell magyarázni, miért. :)
10 éve
Törölt felhasználó
Sagna nagyon kellene a csapatba! Jenkinson jól szerepelt az elmúlt meccseken, nem volt hibája, és ez nagyon biztató, de az öreg Bac tartást tud adni a csapatnak a rutinjával, és erre nagy szükségünk lesz holnap, illetve a Chelsea ellen!
Mellette még Walcott játékát várom, remélem kezdőként fog szerepelni!

Szólj hozzá