Napoli 2-0 Arsenal

A következő fordulóban a Real Madrid, Barcelona, Bayern München, PSG, Athletico Madrid közül lesz ellenfele az Arsenalnak.

Sorsolás: jövő hétfőn, déltől.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (177)

10 éve
Nem hiszem, hogy egy sorcsere megoldotta volna a problémánkat, sőt, de azért Monreal vagy Walcott elfért volna. Amúgy gratulálhatunk az FA-nak is, hogy már szombaton jön a City elleni meccsünk, lényegében előrébb járunk, hogy ha egyből Manchesterbe repülünk, s nem Londonba. Annak egy teljesen más meccsnek kell lennie, ha többet akarunk, összességében az elmúlt heti produkciónk az Everton ellen és ezen a meccs értékelhetetlen.
10 éve
Törölt felhasználó
Szombaton eldől, hogy mennyire érte meg beáldozni ezt a meccset! Ha jó eredménnyel jövünk el az Etihadból, senkit nem fog érdekelni különösebben ez a mai produktum, ha kikapunk, lehet jajveszékelni, bár szerintem ennek még nincs itt az ideje.

Lehetett volna ma rotálni, de ez mindig egy veszélyes játék! Nyilván erre lehet úgy reagálni, hogy egy felforgatott csapat is hozta volna ezt az eredményt, csak ugyebár ezt már sosem fogjuk megtudni. Továbbjutottunk, ez a biztos, aggódni majd ráérünk februárban, amikor ismét aktualitása lesz a BL-nek.
10 éve
Aron: Nagyon jónak nem mondanám Arteta mai teljesítményét, azért spanyol létére kicsit jobban felvállalhatná a rizikósabb passzokat, esküszöm Flamini többet nyújtott támadásban, ami azért kemény.

Milyen vicces lesz,ha Flamini lesérül a következő meccs elött.Arteta-Flamini OFF! :D
10 éve
Athlon: Én azt hittem,hogy nem fogja végig bírni ezt a letámadást a Napoli, reménykedtem 1-2 kontrába, dehát...

Woolwich: Azért gyökerezni nem kell, valakinek ez a véleménye...egyiket se kell/lehet elítélni, mindkettő valamilyen szinten jogos,de én egy vesztes meccs után nem tudom azt mondani,hogy mindegy végülis mennyi lett, akkor is fájó ,hogy egy ilyen Napoli ellen ennyire volt képes a csapat.
10 éve
Törölt felhasználó
Igen, Artetara jellemzoek ezek iden, de ettol fuggetlenul sztem tovabbra is nagyon jol jatszik. Ma is nagyon jo volt, foleg az elso felidoben. De azert valamilyen szintenlatszik az orgedes rajta is.

Szólj hozzá