Közel áll a szerződéshosszabbításhoz Arséne Wenger - írta szombaton az angol Times napilap.

A lap úgy tudja, hogy a francia menedzserrel már október óta előrehaladott tárgyalásokat folytat az Arsenal vezetősége az esetleges folytatásról, s az elmúlt hetekben körvonalazódtak a részletek is.

Wenger idén lejáró szerződéséről már régóta cikkeztek a szigetországban, ám a menedzser mindvégig kitért az egyenes válasz alól.

"Tudják, már számos alkalommal elmondtam, hogy senkinek sem kell megkérdőjeleznie az Arsenal iránti elkötelezettségemet. Én csak ugyanezt tudom elismételni. Azt akarom érezni, hogy jól teljesítek a csapatnál, s csak erre akarok koncentrálni." - mondta Wenger az egyik legutóbbi sajtótájékoztatóján, majd hozzátette:

"Nyugodt vagyok a hosszabbításomat illetően, nincs semmi gond a klub iránti elkötelezettségemmel.  Az a fontos, hogya játékosok továbbra is motiváltan tekintsenek a következő meccsre, s hogy minden mérkőzésen jól szerepeljünk."

A Times szerint Wenger 2017-ig írhat alá az Arsenallal, s az elkövetkezendő három évben összesen 24 millió fontot kereshet majd.

A hivatalos bejelentésre akár januárban sor kerülhet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

10 éve
Törölt felhasználó
Én személy szerint határozatlan idejű szerződést adnék neki :D
Hihetetlen ez az ember, az Arsenal idei szereplésével pedig választ adott azokra a kritikákra is, miszerint nem képes újat húzni, mint Ferguson. Amint adottak lettek számára a feltételek (nem távozott alapember és jött Özil, no meg Flamini Jolly Jokerként), máris (eddig) a többi csapat felé emelte az Arsenalt, és ez reméljük ki fog tartani a szezon végéig!
Wenger KNOWS!

Szólj hozzá