Arsenal 2-0 Hull City

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (188)

10 éve
Törölt felhasználó
ronin! Az United tabellán elfoglalt jelenlegi pozíciója egyáltalán nem tükrözi a csapat erejét! Tavaly utcahosszal nyertek bajnokság ugyanezzel a kerettel, de a különbség nem volt valós. Idén csúnyán beragadtak, de nincs ekkora differencia a csapatok között.

"kerete már csak egy Basel/Everton erősségű keret lett......egy trágyadombot hagyott szegény Moyesre"

Ezeket a kijelentéseket pedig még így utólag is erősnek érzem.
10 éve
ericsson: Songot soha sem ócsároltam.
10 éve
Törölt felhasználó
Szép volt fiúk! Kézben tartott meccs, gyönyörű gólok. Egy pipa. Lépjünk tovább! :)
Jön az Everton. Hozza a hajtós, 'kelta-focit'. Ez már egy komolyabb erőfelmérő lesz. (Aki könnyű meccsre számít, csalódni fog!)
SAF visszavonulása kapcsán - több, mint fél éve -, volt egy kiadós vitám a (friss bajnok) MU-ról ezen a fórumon, amely során épp csak azt nem kaptam meg, hogy hülye vagyok (amit így utólag is megköszönök minden vitapartneremnek!) - amúgy 'hideget-meleget'... Azonban így 'féltávhoz' közeledve, pár sort idéznék.... Márcsak azért is, mert a káröröm (igen, ennyire gyarló ember vagyok - de legalábbis szurkoló), amit a United tabellán elfoglalt helye láttán érzek, nem hagy nyugodni. (Meg azért is, mert helyenként bátorkodtam a MU-t, az Evertonnal összevetni.) Előre bocsájtom: nem áll szándékomban a Digihez szerződni! ;-P
Tehát: Május 18.
"SAF....kerete már csak egy Basel/Everton erősségű keret lett, és ha Wenger nem menti meg a seggét rvp átpasszolásával, akkor még egy bajnoki arany sem esik le a MU-nak búcsúzóul. ...De jól látta az öreg, hogy ennek a buta focinak leáldozott, és ideje lepattanni, amíg még nem késő."
....
"Nem. Nem irígykedem a MU-ra. ...De, hogy pontosítsak: SAF-ot nem irígyel(t)em tőlük, mint menedzsert. Az edzői kvalitásait elismerem, de egy trágyadombot hagyott szegény Moyesre, aki érdemtelenül fog elhasalni (legkésőbb) abban a pillanatban, amikor rvp lesérül."
....
"Én kicsit nagyobb távlatban vizsgálom a kérdést. (...Ha már közel 3 évtizedet kell minősíteni.) A '99-es MU-t imádtam. Az általam valaha látott csapatok egyik legjobbika volt. Azóta egyre rosszabb MU-kat látok. Jelenleg pedig kb. egy "Everton+rvp" szintűt. Sőt, amikor az utolsó 10 bajnokinkra 8-1-1-et jósoltam, épp az Everton ellen kalkuláltam a vereséget (a MU ellen az ikszet). De Gea-t nem tartom jó kapusnak, még ha a védelem kielégítő is előtte, én a Carrick, Cleverley "fémjelezte" középpályát nem értékelem versenyképesnek még a PL-ben sem (City, Dinamó, Arsenal), nem hogy a német-spanyol "élvonallal". Fergie a legjobbkor menekült. Még kisírta magának rvp-t (azután, hogy a Basel búcsúztatta őket a Bl-től), így még egy bajnoki cím beesett (megkockáztatom, épp előlünk vitte el - csoda, hogy Wenger belement). Most viszont jön Mou, Benitez helyett (a kékek sokkal jobban - igaz, több pénzből - fiatalítottak). A City is hoz valami rendes edzőt, és én azt hiszem, hogy Wenger is beteszi a hiányzó kocká(ka)t. Ha rvp lesérül, a Bl indulásért fognak versenyezni. ...És ez még csak a szakmai rész. Anyagi (üzleti) szempontból messze nincs már a klub vezető szerepben. Véleményem szerint Moyesnek kisebb fajta csodára lenne szüksége ahhoz, hogy innen ne lefelé vezessen az MU útja."
....
"Angliában trónutódlási helyzet van. Abramovics hozza a portugált, hogy gatyába rázza a csapatot (aminek a kerete - szerintem -, köröket ver a MU-ra). ....A City szintén edző vonalon erősít (nem kérdés: ez volt eddig a gyenge pontjuk). Ami engem illet, nagyon furcsállanám, ha Wenger nem ismerné fel a helyzetet (ha másból nem, hát a szurkolói türelmetlenségből!). Most kell nagyot "dobnia"! Ahogy én értékelem, minden adott hozzá, és Wenger is erre a pillanatra várt évek óta. Remélem, jól látom, és kivételesen nem maradunk meg a "tehetségkutató" igazolásoknál!"

Ilyennek láttam én a MU-t, amit azóta még Fellainivel meg is erősítettek. Sőt! Lehet, hogy a télen 'beledobnak' egy százast a csapatba, és teljesen átalakítják, de az már látszik, hogy a jelenlegi Machesternek, a dobogóhoz köze nincs.
Ellenben az Everton - bár nem hemzseg a sztároktól -, szépen összerakott csapat. (Eddig egyetlen vereség!) Nagyon észnél kell lennünk! Remélem, sikerül legyőznünk őket!
Go Gunners!
10 éve
Törölt felhasználó
Én a Cardiff elleni kezdőt játszatnám az Everton ellen is, a Napoli ellen pedig egy Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Monreal - Arteta, Flamini - Walcott, Wilshere, Cazorla - Giroud 11-el állnék fel.

Vivianot pedig nagyon sajnálom.
10 éve
Nagyon jó látni,hogy a nagy riválisok is tartanak végre tőlünk!Hétvégén rohadt nehéz dolgunk lesz az Everton ellen, de megkell oldani.Kiváló játékosok alkotják és a támadósoruk is nagyon jól működik idén, szóval lesz dolguk Kosciéknak rendesen.Középpályán kell megnyernünk a meccset, szóval én most(is) jegelném Walcottot, mert valószínű,hogy a liverpooliak nem fognak kitámadni és így Theonak kevesebb haszna lenne,mint pl a helyén játszó Rosickynek.Elválik,hogy dönt a mester, de a maihoz hasonló csapatot megnéznék Bendtner ( még ha ma jól is játszott) és Jenkinson( ő se volt rossz hozta a kötelezőt) kivételével.Monrealt nem lenne szívem kitenni a kezdőből, egyszerűen mikor lehetőséget kap hibátlanul játszik, sajnálom,hogy Gibbs is ott van a posztján, mert többet érdemel ő annál,mint hogy padozzon.A Ramsey, Özil, Flamini, Mertesacker, Koscielny,Szczesny hatos pedig hozta amit idén megszokhattunk tőlük!Ez lehet a siker kulcsa,hogy az alapemberek általában hozzák a tőlük elvárhatót szinte kivétel nélkül minden meccsen.Tartani kell ezt a formát és akkor nem lehet baj,ha december végén is így fogunk vezetni, akkor joggal reménykedhetük abban,hogy megnyerjük a bajnokságot.:D Ezt a decemberi,január eleji hajtást kell kibírnunk, de szerencsére van jópár ember,akit nyugodt szívvel belehet rakni a csapatba + jövőhéten már Poldi is visszatér.Arteta, Poldi, Walcott, Wilshere, Monreal, Jenkinson, Vermaelen a padon azért nem gyenge felhozatal, végre tud rotálni a papa!

OFF: Csak én kezdem egy kicsit sajnálni Viviano-t? A szezonvégén lehet 0 játékperccel fog távozni az olasz,ha így folytatódik, tök felesleges volt elhozni,ha egyáltalán nem játszik, de igazából Szczesny-t a hülye se venné ki a kapuból.Majd talán az FA kupában lehetőséget kap, én nagyon kiváncsi vagyok rá mit tud.Elég frusztráló lehet neki is,hogy semmit sem játszik...

Szólj hozzá