Izgalmas és fontos mérkőzés előtt állt az Arsenal a bajnokság 13. fordulójában - Arséne Wenger csapata ugyanis a Cardiff City alakulatával találkozott.

Az Arsenalra így embert próbáló feladat várt, miután a Cardiff igazi óriásölő csapat -a walesi gárda korábban már mindkét manchesteri klubot meglepte hazai pályán.

Az Arsenal  mérkőzést végül nehezen nyerte meg a korábbi cardiffi játékos Ramsey duplájával és Flamini góljával.

A vége: Cardiff 0-3 Arsenal

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (101)

10 éve
7pont... meg libaság ilyet írni
10 éve
Törölt felhasználó
Én tartom magam a kijelentésemhez, hogy a Napoli ellen/ a Chelsea ellen egy döntetlen belefér...viszont..ha el kezdünk számolgatni és a Chelsea-vel döntetlen csinálunk, akkor meg az Etihadban nyernünk kell ( a bajnokságban az élen maradás miatt csak egy döntetlen/vereség fér bele...off: remélem érthető a mondat, mert még én sem tudtam az elején kibogozni az értelmét :D)....a szezon eddigi második legnehezebb mérkőzése szerintem a dortmundi után, az Etihadban vár a srácokra, de ha maximálisan koncentrálnak a srácok...és a védelem ilyen betonbiztos marad, mint az elmúlt mérkőzéseken...akkor bármi történhet (a COC mérkőzés is egy egyéni hibán ment el a Chelsea ellen...tehát ha valamikor, akkor most képes lehet a csapat bárhol nyerni...de mégis én csak azt várom el a fiúktól, hogy MINIMUM egy döntetlent érjenek el a Chelsea ellen, és harcoljanak teljes erejükből a City ellen, aki ellen az Etihadban tavaly is már egy döntetlenre voltunk képesek...)


Jah és Off téma, ennek ellenére megemlítem, hogy március 15-én fogunk a Sp?rs ellen játszani a WHL-en ,nagyon korai kijelenteni, de én nagyon remélem, hogy az elmúlt évek vereségei, kudarcai után, újra tudnak a srácok nyerni a szomszédunk stadionjában :D
10 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Azzal egyetértek, hogy a City ellen a legtöbbször jó játékkal tudunk kirukkolni, de azzal viszont nem, hogy a Chelsea egy megoldhatatlan feladat lenne. A COC meccset most hagyjuk, teljesen más felfogás-felállás volt ott.
Az utóbbi évek legerősebb Arsenalja állt össze, és ahogy 2010-ben és 2011-ben is elkaptuk a Chelsea-t, úgy most is meg tudjuk őket verni. A Mourinho-faktorról annyit, hogy meg kell törni a rossz sorozatot, hogy inkább Wenger-faktorról beszélhessünk! (:
10 éve
Giroud szerintem jó munkát végez elöl.Megtartja a labdákat és lefejel mindent, nem sok csatár képes erre amire ő.A gólokat ,gólpasszokat is szépen hozza, szóval nekem nincs rá egy szavam se.A mai nem volt a legjobb meccse, de tényleg egy szavunk se lehet rá, bár ezek a nullszögből leadott lövései néha az őrületbe kergetnek! :D

fecc: Örülök neki,ha dolgoznak rajta, szükség is van rá.
10 éve
Törölt felhasználó
fecc04! Pont fordítva gondolom! Az Etihadban jól szokott menni a csapatnak, szerintem ott van keresnivalónk, mivel a védelmükben vannak lyukak, meglehet Őket bontani. Viszont a Chelsea hiába mutat borzalmas formát az elmúlt hetekben (játékuk még mindig nincs), de a Mourinho faktort nem lehet kizárni, Ő tudja mi az ellenszer Wenger csapatai ellen, és ez meccsről meccsre be is bizonyosodik.

Szólj hozzá