Arséne Wengert a pénteki sajtótájékoztatóján az esetleges hosszabbításáról is faggatták az újságírók.

Ismert, a francia menedzser jelenlegi szerződése jövő nyáron lejár, s bár az Arsenal vezetősége már megkezdte az informális tárgyalásokat a hosszabbításról, érdemi megállapodásra még nem jutottak a felek.

A Standard Sport angol lap például úgy tudja, hogy míg az Arsenal vezetősége továbbra is szeretnék Wengert a menedzseri székben látni, a francia szakember folyamatosan mérlegeli, hogy egy esetleges hosszabbítás milyen hatással lenne a klubra.

Az újságírók úgy tették fel Wengernek a kérdést, hogy előfordulhat-e, hogy még karácsonyig aláírja a hosszabbítást.

"Miért, az karácsonyi ajándéknak számítana?" - kérdezett vissza Wenger.

"Tudják, már számos alkalommal elmondtam, hogy senkinek sem kell megkérdőjeleznie az Arsenal iránti elkötelezettségemet. Én csak ugyanezt tudom elismételni. Azt akarom érezni, hogy jól teljesítek a csapatnál, s csak erre akarok koncentrálni."

"17 éve vagyok a csapatnál, s meg akarok arról bizonyosodni, hogy képes vagyok teljesíteni az elvárásokat. Ezt már a szezon elején eldöntöttem, mert nagyon nehéz idénykezdetünk volt. Jó munkát akarok végezni, s meg kell bizonyosodnom, hogy ez a helyzet így is marad."

"Nyugodt vagyok a hosszabbításomat illetően, nincs semmi gond a klub iránti elkötelezettségemmel.  Az a fontos, hogya játékosok továbbra is motiváltan tekintsenek a következő meccsre, s hogy minden mérkőzésen jól szerepeljünk." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
Törölt felhasználó
De jó neked, legalább az első fél órát látod ;-P
10 éve
Mi kb. fél ötkor indulunk. :p
10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Akkor sorstársak vagyunk, én is oda megyek, és pont 4-kor kezdődik :D :D
10 éve
Bakker, nem látom a meccset! Megyek szalagavatóra. %-P
10 éve
Törölt felhasználó
Like a Boss

Szólj hozzá