Derült égből villámcsapásként érte a futball világát azok a hírek, miszerint Arséne Wenger korábbi assisztensét, Pat Rice-t rákos megbetegedéssel kezelik az egyik angliai kórházban.

Rice 1996-tól 2012-ig volt Wenger jobbkeze az Arsenalnál. A francia menedzsert is lesújtották a csapat egyik élő legendájáról szóló hírek.

"Ez egy nagyon szomorú hír. A csapatnál mindannyian szeretjük őt, mindemellett mindenki hálás neki a munkásságáért. Bízom abban, hogy a legendás akartaerejével fel fog épülni ebből a betegségből. Biztos vagyok abban, hogy továbbra is megvan benne az a harciasság, amely mindig is jellemezte őt. Bízom abban, hogy fel fog épülni, s hogy sikeres lesz a küzdelme." - mondta Wenger

"Egy ilyen nehéz időszakban kifejezetten szüksége lesz a jelleme erősségére. Nagyon elhivatott és eltökélt szakember, mindig is nagyon erős volt. Küzdeni fog. Bízom abban, hogy minden jól fog alakulni." - tette hozzá.

Az Arsenal játékosai, munkatársai valamint a szurkolók a Twitteren keresztül kívántak jobbulást Pat Rice-nak, de így tett a Chelsea csapata és az Arsenal korábbi játékosa, Samir Nasri is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

10 éve
Jobulást Pat Rice !!!!!!!
10 éve
Törölt felhasználó
Mihamarabbi gyógyulást Rice! igazi Legenda!

Szólj hozzá