Mikel Arteta úgy gondolja, hogy Mesut Özil nem fog sokáig bánkódni a Marseille ellen kihagyott büntetőjén.

A német játékos még az első félidő utolsó harmadában duplázhatta volna meg az Arsenal előnyét, ám Özil pocsék büntetőjét Mandanda minden megerőltetés nélkül hárítani tudta.

Özil a meccs folyamán azért egy gólpasszt kiosztott - hiszen Wilshere második gólja előtt ő adta a döntő passzt.

"A büntetőkön döntő pillanatok múlnak. A részleteken múlik, hogy a tizenegyes bemegy, vagy nem. Nem hiszem, hogy a magabiztosság befolyásolja ezt." - mondta Arteta, aki nem tartózkodott a pályán, így rúghatta Özil a büntetőt.

"Most csak szombati bajnokinkkal foglalkozunk, a Napoli elleni felkészülés csak később jön majd. A Cardiff ellen nehéz lesz, ezért kell mindent beleadni a felkészülésen. Meg kell bizonyosodnunk arról, hogy mi hozzuk el a három pontot szombaton."

"Ami a BL-t illeti: 12 pontunk van, és a továbbjutás csakis a mi kezünkben van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

10 éve
henczb: Én is tudtam, hogy kihagyja.
10 éve
Törölt felhasználó
Látszott rajta, hogy ki fogja hagyni... Nagy nyomás van rajta és igazából saját magára helyez nagy nyomást. Meg akar felelni a szurkolóknak, Löw-nek és leginkább saját magának szerintem. Remélem belerázódik és akkor úgy fog teljesíteni, ahogy szeretne.
10 éve
nyilván úgy voltak vele, hogy Özil berúgja, jah meg Giru lőtt egyet hétvégén is. És 3an lőnek nálunk alapból asszem....Arteta meg nem volt a pályán.
10 éve
Törölt felhasználó
miért nem Giroud rúgta?

Szólj hozzá