Arséne Wenger a tegnapi napon ismét győzelemre vezette az Arsenalt, akik így megerősítették helyüket a Premier League élén. Az Arsenal előnye már négy ponttal nőtt az őt üldöző Liverpool - Chelsea duó előtt.

Az Arsenalnál már május óta folyamatos téma egy támadó érkezése, sok szakértő és szurkoló kevésnek érzi pusztán Giroudot előre, feltevén a kérdést: mi van ha megsérül?

Azonban a francia legenda nem idegeskedik ezen, szerinte Walcott és Podolski is tökéletes középcsatárnak.

Theo is egy opció arra, hogy középen játszon. Ha elveszítjük Giroudot akkor nincs senki aki az erejét ki tudná használni elől, eltekintve Bendtnertől.  Úgy gondolom, hogy Bendtner képes lenne erre a feladatra, de jelen pillanatban nincs elég meccsrutinja és fejben sincs jelenleg a csapatnál

- utalva Bendtner nyilatkozatára, hogy januárban távozni akar.

Theonak olyan tulajdonságai vannak, amelyek a többi játékosnak nincsenek. Ez is egy leheőség, azonban sok kiváló játékosunk van a csapatban, így nem aggódom e miatt.

- ezután a téli érkezőkre tért ki.

Nem mondom, hogy tévedhetettlen vagyok. Biztosan hibáztam párszor, amikor egy adott játékos helyett nem igazoltam le jobbat, de el kell fogadni. Azonban a szezon közepén mindig nehéz igazolni, hiszen a klubja miért is akarna eladni egy adott játékost januárban? Ezért jobb a szezon végén igazolni, hiszen a legtöbb esetben januárban nem találunk megfelelő játékosokat.

- ezután Wenger Giroud fizikai erejét is dicsérte.

Olivier egy nagyon pozitív karrakter, aki mindig készen áll a küzdelemre. Ő egy kicsit más mint a többi játékos, de nagyon sokat ad a játékunkhoz a fizikai ereje, a pályán való teljesítménye is rettenetesen sokat javult. Megvan a kellő lelki ereje, szóval egy pozitív karrakter.

- Wenger szerint hiányoznak a jó góllövőcsatárok Európából.

Európa még mindig fantasztikus labdarúgókat gyárt, de ha megnézed szine nincs olyan európai támadó aki sok gólt lő, vagy nagyon kevés. Manapság a nagy góllövők Dél-Amerikából érkeznek, elég ha megnézed a nyári időszak eseményeit. A Monaco nagyot nyert Falcao leigazolásával, Cavanival is kiválóan járt a PSG és ottvan Suarez - akit mindenki meg akart venni. Higuain is a Napoliba ment, akiért sokat fizettek.

- Wenger végül letisztázta a Benzema- Giroud párhuzamot.

Nem gondolnám, hogy Benzema és Giroud jól megférnének egy klubcsapatban.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

10 éve
Törölt felhasználó
diktátor
:roll:
wenger :roll:
10 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Kikre gondolsz konkrétan?
10 éve
Törölt felhasználó
vela spanyolba jó a kis hurka védők között. Én néztem a real elleni meccsüket semmit nem csinált levették a pályáról De guzman sokkal többet próbálkozott. Szóval velával nem lennénk előrébb !
10 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Csukott szemmel jársz. :D Hollandiában ott van Finnbogason (14 gól) és Aron Johannsson (9 gól), akik rendkívűl jó csatárok és 5-6 millióért simán el lehet hozni őket.
Amúgy most olvasom, hogy lehet aktivizáljuk Vela visszavásárlási záradékát. Örülnék neki csak félek, hogy ismét örlődne az angol védők között.
10 éve
Törölt felhasználó
szasza86 +1 , a saját véleményem szerint benne van, hogy Wenger, ha megtalálja a megfelelő minőséget képes legyen mégyegyszer egy nagyobb mennyiségű pénzösszeget megmozgósítani...és ha nem is a télen, a nyáron szerintem mindenképp (hogyha hosszabbít)

Szólj hozzá