web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Wenger: Amit a United elleni meccsből tanultunk

  • Wenger: Amit a United elleni meccsből tanultunk

    A francia szerint csapata képes a legmagasabb szinten teljesíteniArsene Wenger csapata 11. forduló után 2 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot, amely akár 5 is lehetne, ha két héttel ezelőtt sikerült volna legyőzni a rivális Manchester United együttesét az Old Traffordon. A vörös ördögök a volt Arsenalos Robin van Persie góljával diadalmaskodtak 1-0 arányban.

Sokak számára hatalmas meglepetés az ágyúsok idei teljesítménye, hisz a kiváló bajnoki szereplés mellett, a Bajnokok Ligája halálcsoportjában is előkelő helyen állnak a londoniak, jelenleg vezetik csoportjukat, s jó eséllyel az 5. játéknap után is maradni fog a jelenlegi állapot, ehhez viszont le kell győzni a francia Marseille együttesét, ami jelen esetben nem tűnik teljesíthetetlen feladatnak.

Az Arsenal természetesen rögvest visszaszeretne vágni az előző fordulóban elszenvedett vereségért, azt viszont kijelenteni nem lehet, hogy könnyű dolga lesz a Wenger-csapatnak, hisz a jelenlegi 3. helyezett Southamptom látogat az Emiratesbe, akik nem mellesleg statisztikai alapon a legjobb védelemmel rendelkeznek tizenegy fordulót követően.

Wenger ugyan bosszús a két héttel ezelőtt elszenvedett vereség miatt, de pozitívumokat is letudott szűrni a gall mester a mérkőzésből, ahol a második félidőben az ellenfél fölé kerekedett csapata.

"Amiről megbizonyosodtam az nem más, minthogy megvan a csapatomban a kellő potenciál ahhoz, hogy a legmagasabb szinten játsszon. Az első félidőben túlságosan is visszafogottan játszottunk, ami egy újabb lecke, hisz tudjuk, a hitünkön még erősítenünk kell."

"Visszanéztem a mérkőzést. A United-nek kettő kaput eltaláló lövése volt, az egyikből szerezték a góljukat."

"Az tény, hogy sikerült korlátoznunk őket, nem tudtak sok helyzetet kialakítani. Remélhetőleg ebből is tanulni fogunk, s ezeket hasznosítani tudjuk a következő nagy összecsapásokra."

"Minden egyes mérkőzés előtt meg kell barátkoznod a gondolattal; lehet, hogy vereséget fogsz szenvedni, vagy esetleg döntetlent játszani, jó esetben nyerni fogsz. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy a csapatom rendelkezik elég kvalitással ahhoz, hogy diadalmaskodni tudjon a nagy mérkőzéseken."

"Képesek vagyunk a saját javunkra eldönteni a meccseket. A legfontosabb, hogy rákoncentráljunk a saját teljesítményünkre. A legmagasabb szinten való teljesítményt kell hoznunk, és abban az esetben jó esélyünk van győzelemmel a zsebben levonulni a pályáról."Kapcsolodo Hirek

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook