Arséne Wenger természetesen örömmel köszöntötte Theo Walcottot ismét az Arsenal csapatában.

Az angol játékos már mintegy két hónapja bajlódott egy hasizom-sérüléssel, ami miatt korábban műteni is kellett a szélsőt. Walcott azonban most már újból fitt és bevethető, Wenger állítása szerint az angol ott lesz egykori csapata, a Southampton elleni keretben.

"Ő az egyik olyan játékosunk, aki képes labda nélkül is bemozogni a védelem mögé." - mondta Wenger.

"Az ilyen típusú csatárok óriási előnyökkel bírnak, így Theónak is remek képességei vannak."

"Természetesen a csapat megérzi egy olyan játékos hiányát, mint Theo. Walcott amúgy is jól kezdte a szezont: gólokat rúgott, gólpasszokat adott és benne volt szinte mindegyik helyzetben. Ha ő a pályán van, több lehetőséget ad a csapatnak, és ez kulcsfontosságú."

"Persze a legfontosabb a támadó alakzat egyensúlya. Mivel az elmúlt hetekben is szállítottuk az eredményeket, meglehetősen jó egyensúlyunk volt. De Theónak más erényei is vannak a többi játékoshoz képest,  emiatt nagyon örülök, hogy ismét velünk van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
Törölt felhasználó
Arsene Wenger has confirmed that Arsenal are in the process of extending Per Mertesacker's contract. :)
10 éve
Törölt felhasználó
Egy szóval sem mondtam, hogy ez nem nagy erény, mint mondtam nagyon kedvelem Walcott játékát. Főleg az utóbbi időben rengeteget fejlődött az utóbbi 1-2 év megrekedése után. szeretném már újra látni a pályán, sok opciót tud adni ezzel a csapatnak, de a tény az tény :)
10 éve
Törölt felhasználó
Gixer92! És ez szerinted nem elég? Ezzel új színt visz a csapat játékába. Ráadásul a jelenlegi keret leggólerősebb játékosáról beszélünk.
10 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kedvelem Walcottot, de ha őszintélk akarunk lenni, akkor a többiekhez képest csak a gyorsasága a kirivó erénye.
10 éve
Athlon: Szerintem mindenképp jót tesz majd Mesutnak Theo visszatérése. Végre lesz a csapatnak szél játéka, lesz kit kiugratni. A kiugratás után meg már csak középre kell adni Giroudnak. ;)

Szólj hozzá