Arséne Wenger a csütörtöki előzetes interjújában megerősítette a hét elejei sajtóhíreket, miszerint Theo Walcott előtt elhárult minden akadály: az angol szélső hat hét után ismét bevethető lesz a hétvégén.

Walcottot az elmúlt hetekben egy rejtélyes hasizom-sérüléssel kellett műteni, s a visszatérését egy visszaesés is hátráltatta a rehabilitácója során.

"Theo ott lesz szombaton a keretben, ismét teljesen fitt. Persze, már régóta nem játszhatott. Annak ellenére ott lesz a csapatban, hogy még a tartalékok között sem tért vissza. Nagyon körültekintő leszek vele." - mondta Wenger.

Tomas Rosicky-nek is jó esélye van a visszatérése, annak ellenére, hogy a cseh játékos is influenzás volt az elmúlt napokban.

"Tomas beteg volt a napokban, de az elmúlt két-három napon már tudott edzeni. Lesz még egy utolsó erőnlétije pénteken, de várhatóan ő is a keretben lesz."

Wenger elmondta, hogy Ryo ínsérülés miatt nem lesz bevethető a szombati, Southampton elleni találkozón, míg Mathieu Flaminire kipontozódás miatt nem számíthat a csapat.

A hosszú távú sérültek közül Podolski térhet vissza a leghamarabb - árulta el a menedzser.

"Podolski már nincs távol, most három hétre saccolnám a visszatérését. Erőnléti edzéseket végez a pályán, s néhány labdás tréningre már beszállt. Három hétre még szüksége van, mire ismét a pályán lesz."

"Ami a többieket illeti: Oxlade-Chamberlainnek legalább egy hónap kell, Sanogo januárban lesz fitt, Diaby márciusban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
Törölt felhasználó
Diaby pff szerencsétlen talán fel kellene hagynia vagy másik liga jobb lenne , mert itt csak az ágyat foglalja...
10 éve
Törölt felhasználó
A Soton feltolt védelme ellen jól is jön majd a játéka.
10 éve
ericsson: Az már csak hab a tortán. :D
10 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Tedd hozzá, hogy ezt a sérülést is egy edzésen szedte össze :D
10 éve
Diabyt annó decemberre írták, nem? Teljesen K.O. szegény ember. 💋

Szólj hozzá